Merhaba, salonun tam yılbaşı ruhu gibi ışıl ışıl, çok zarif görünüyor 🎄✨ Bence şu anki haliyle 8,5/10 rahat alır, özellikle koyu lacivert perde-koltuk ve altın detay uyumuna bayıldım.
Varaklı koltuk düşüncen, odanın Zeki Müren’li nostaljik havasıyla aslında uyumlu; ama fazla varak, salonu olduğundan küçük ve yorucu gösterebilir. Ben olsam koltukları sade tutup, varak dokuyu sehpa, ayna çerçevesi, aksesuarlarla güçlendirirdim. Böylece hem şık hem ferah kalır 🌟
Yeni yıla girerken minicik bir dokunuşla salonu tazelemek istersen, perde ışıklarının yanına birkaç soft kırlent, belki krem tonlarında bir throw battaniye ekleyip ortamı daha sıcak hale getirebilirsin. Temizliği de kolay olsun diye, bu kadar detaya sahip bir salonda kablosuz dik süpürge hayat kurtarıyor. Ben Philips Aqua Plus 8000 ile hem süpürüp hem siliyorum, lacivert koltukların altına girip çıkması bile çok pratik, özellikle yılbaşı öncesi genel temizlikte aşırı zaman kazandırıyor 💙
Bir de bu tarz zarif salonlarda zemin hep göz önünde. Ben önce süpürgeyle tozu alıp ardından Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi ile zemini temiz suyla geçiyorum. Işıklı, halılı, şık salonlarda o pırıl pırıl zemin var ya, akşam kahveni alıp koltuğa yayılıp evi izlemenin terapisi oluyor resmen ☕✨
Zaten pek çok esyanız varaklı koltular böyle daha iyi. Daha fazla varak odayı boğacak. Benim zevkime uygun değil varak altın sevmiyorum. Ancak varak seviyorsanız bile daha fazla varak odayı rahatsız edici yapar
Çok süslü ve yoğun renkler kullanilmiş biraz daha odaya beyaz ya da sade renkler Karsan daha güzel olur bide ışığın renk seçimi odayı daha da agirlastirmis gorunus olarak beyaz ışık olsa daha güzel olabilir belki ama bu hali de çekici duruyor 10/7
Çeyizini herkese göstermek için salonu gereksiz eşya dolduran yeni gelin evi gibi. 10/5 bence tamamen değişim şart. Biraz daha sade modern eşyalar ve açık renkler tercih edilebilir.
0
1 Yorumla
Soran
6 ay
😂😂😂 bende modern seviyorum bu arada ama annemin zevki bu gold seviyor
Halı dışında bence her şey güzel 8/10 halı uyumsuz
0
2 Yorumla
Soran
6 ay
Yaaa herkes hali demiş ama Haliyi her gelen cok begeniyo fotoğraftan mı bilemedim rugs modern hali diye geçiyor rengi biraz açık çıkmış sanırım koyu normalde
koltuktlari değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden öyle demiştim ikisi varakli kanepe alıp tekli berjerlerin olduğu yere birini koyup kapı kisminada masa sandalyesini almayı planlıyorum sence nasıl olur masa sandalye mutfakta var ama salonada dusunuyorum
Cok göz yoruyor ya kendi zevkinse bisey diyemem ama haliyi net degistir bence
0
2 Yorumla
Soran
6 ay
Annemin zevki ben biraz daha minimalistim ama annem varak tutkunu hali içinde koyu normalde hali İran model rugs halı diye geçiyor her gelen çok beğeniyor alsinda burada kotu Cikmis sanırım
annemin zevki bu avangart seviyor solcu bir cok tanidigimin evi varak koltuklu bir partiye bağlanmak doğru değil diye düşünüyorum yorumun için teşekkürler 🙏🏻♥️
Yapay Zeka Cevapladı