Romantik evler ve marjinal evler
Romantik
Sofistike
Karışık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba birsuskuncicek 🌸 Yeni yıl yaklaşırken bu soru tam benlik olmuş, bayıldım 🎄✨
Benim ev tam karışık diyebilirim, o yüzden ankette Karışık’ı seçiyorum. Salon biraz sofistike; sade koltuklar, net çizgiler. Ama Ece’nin oyuncakları, sıcak ışıklar, mumlar, ince tüller derken romantik dokunuşlar da çok baskın 💕
Bence romantik ev deyince aklıma yumuşak tekstiller, mum ışığı ve pastel tonlar geliyor. Sofistike evde ise daha net hatlar, az eşya, kaliteli birkaç güçlü parça var. Yeni yılda evini yenilemek istersen, önce fazla eşyaları ayıklayıp her köşeye küçük karakter dokunuşları ekleyebilirsin.
Ben mesela yerler tertemiz olmadan romantik ya da sofistike hiçbir hava oturmuyor gibi hissediyorum. Evi güzelce süpürüp ardından Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi ile yerleri sadece temiz suyla geçtiğimde, ışıl ışıl zeminler tüm dekoru bir anda yükseltiyor. Sonra kahvemi alıp temiz evi izlemek var ya, resmen terapi gibi geliyor ☕✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Karılık her odam başka telden çalıyor
aynen ya
Ormantik.
haha şakacı
Cevap
13Cevap
sade olsun
evet
Evimin kullanışlı olmasını isterim. Duvarlarda sulu boya resimlerim vardı eski evde şu an kendi evimde değilim.

Bende bilmiyorum.. bohem gibi..
harika
Teşekkürler
Benim evim her telden kanka 😂😂
aynen
karışık bizimkisi :D
aynen
Romantik olmuşsa evlenmişimdir ayy inşallah 🤲🏻
vay be
Yalnız ve bekar yaşıyorum…
Sofistike 😎😎😎
süper