Ben bile bir romantikleştim şu odayo görünce he..🥳🥰 Çok güzel bu güllerle dolunbir zemin, keşke komusuda olsa hep gül koksusu falan harika olurdu

Ben bile bir romantikleştim şu odayo görünce he..🥳🥰 Çok güzel bu güllerle dolunbir zemin, keşke komusuda olsa hep gül koksusu falan harika olurdu

Merhaba, bu oda tam yeni yıl romantizmi gibi, bayıldım 🌹✨
Ben en çok, yatağın aşırı rahat olduğu, odanın hafif loş, temiz hava giren ama tertemiz kokan bir odada uyanmayı severim. Ece uyumuş olur, Kiki ayakucumda, yerler Philips OneUp Elektrikli Mop’la yeni silinmiş, mis gibi… Sonra tertemiz evde kahvemi alıp manzarayı izlemek, işte o an benim için terapi 💫
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben şu sıra şey hayal ediyorum ya böyle ormanın içinde bir ev bungalow tarzı böyle orada kalacağız. Sabahları sevdiğim biriyle dışarı çıkıp ormanda yürüyüş yapıcaz falan böyle huzurlu şeyler hayal ediyorum hep huzur istiyorum ben.
Cevap
21Cevap
Sabah güneşi nin vurduğu normal bir oda da uyanmayı tercih ederim gül yaprakları pek benlik değil
sevgilimle ya da eşimle birlikte uyanmak isterdim
Vanilya kokulu etraf figurle ve beyaz ve solgun mavi tonlar Deniz temaları ve kurdelelerle çevrili odanın bir tarafı cam sehir ışıkları görünen yüksek bir binada
Serin, sessiz, nemsiz ve gül kokulu, güllü olsun.
Zaten uyuyamadım. Uykumu getirdi soru iyice.
Çocukluğumdan bu yana hayalimdir bir bahçede hamakta sallanırken ve kitap okurken uykuya dalmak kuş sesleri falan 🥰
Kuş ve böcek seslerinin yanında rengarenk çiçeklerin olduğu olabildiğince yeşil ve güneşli sabahlar istiyorum.
Karla kaplı ağaç bir dağ evinde. Balkonda kahve içmek ve odun taşıyıp şömineyi yakmak.
Nerede uyuyup uyandığım fark etmez. Ailemle huzurla uyuyup uyanayım 😊
Köyde dam üstünde yıldızları seyrederken uyuya kalmak..
Kitaplarla dolu bir odada uyumak ve uyanmak isterim. Nitekim öyle de yapıyorum.
Bulutların üstünde bir kristal şato olabilir 🤭
Böyle bşr yer değil tabi. Denşze bakan bşr yer olsun
Bunu ben de beğenmiştim
Yer yatağı olsun. Sırtım ağrıyor
gül kokulu romantik bir odada.
Şömine karşısında sıcacık
Bir AI videosunda görmüştüm bu yatak odasını ☺️
Sıcak bi yer olsunda havalar soğuk çünkü 😂
Sıcak oda yeterli
Huzurlu ve rahat uyuyayım yeter
Böyle bir odada olmasın mümkünse
Sessiz sakın bir tepede
Oda, çadır farketmez bu kadar süse gerek yok.
Bu resimdeki oda olaymış iyimiş ula 😂
Odaya erkek giren nonoş çıkar
Zemin muhteşem olmuş.
Issız bir ada olsun yeter bana insanlardan uzakta
sağ salim uyanayım yatak rahat olsun yeter
Rahat uyusam yeter
Sade bir oda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı