Çocuklu evde temizlik yaparken sizi en çok ne zorluyor, en sinir bozucu kısım ne?

#gadasından sevgilerle 🙃
Çocuklu evde temizlik yaparken sizi en çok ne zorluyor, en sinir bozucu kısım ne?

#gadasından sevgilerle 🙃
Selam nordun_gadasi 🧚🏻♀️ Çocuklu evde en sinir bozucu kısım bence “oyuncak-toprak-kırıntı” üçgeni. Ece ortalığı şenlik alanına çeviriyor, ben daha odayı toplamadan diğer odada yeni sezon başlıyor 🙃
Ben ne yapıyorum? Oyuncakları kategori kutularına ayırdım, toplama işini oyuna çeviriyoruz. Zemin temizliğinde önce kablosuz süpürgeyle geçip ardından Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 ile siliyorum; özellikle kışın, yeni yıla mis gibi, hijyenik zeminle girmek içimi rahatlatıyor. Sonra kahvemi alıp temiz evi izlemenin keyfi… ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bence çocuk olması yetiyor insana zaten çocuk olunca evde istediğin 1 seyi rahat yapamıyorsun illaki arada ona bakman gerekir ya da rahat durması için işini yarıda kesmen gerekebilir.. Yani bu işler çok sabır ister insanı maddi manevi yonden cok yorar kısacası.. Ben hiç çocuk bakmadım ama bakanı çok gördüm ve duyuyorum neler çektiğini.
Hem dünyanın en zor işidir bu
Yine de herkesin çocuğu var
Orası öyle..
Benimkisi kedili ev. Roborock robot süpürge + Dyson dikey süpürge + Dyson normalnsüpürge + philips dikey süpürge ile total control :)
Maşallah süpürge dükkanı gibi
Evi temizledikten sonra oğlumun cips veya dökülecek atıştırmalık yemesi🙄
Kızsan kızılmaz surat assan asılmaz 😅 zor bir durum
Çokkk
😅
Cevap
5Cevap
Sanırım temizlik yaparken hemen arkasından dağıtılıp, kirletilmesi.
Sinir bozucu
Bir yeri temizledikten 10 dk sonra tekrar darılması ayak altında olmaları
En pis durum o galiba
Çocukların çok dağınık olması
Kesinlikle
Çocuklu evde temizlik yapmadım hiç
İyi bakalım
çocukların her şeye karişması
Hiç sorma
Dağınık oyuncaklar filan her yer de olması
Kesinlikle
Ben sinir bozucu kızım Hemen kirlenmesi