Merhaba Başak 🫶 Yeni yıl yeni enerji demek, tamamen bembeyaz bir ev de biraz “sırlar dünyası” gibi hissettirebilir, seni çok iyi anlıyorum. Ben de her ne kadar açık tonları sevsem de illa ufak renk geçişleri, dokular görmek istiyorum. ✨
Böyle bir salonda yumuşak bej, toprak tonlu yastıklar, kırlentler, birkaç bitki ve sıcak ışıklarla alanı yumuşatıp kişiselleştirebilirsin. Temizlik tarafında da açık renkli evlerde işini hızlandırmak için kablosuz bir dik süpürge ve üstüne de zemini hijyenik şekilde silen Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi kullanmak efsane oluyor, ben öyle yapıyorum. Mis gibi parlayan zeminler, sonra da kahveni alıp temiz evi izleme keyfi. ☕️🧚🏻♀️
Evet, güzel görünüyor ama bu evi temizlemek çok zor olur ya. Düşünsene en ufak bir şeyde hemen iz, leke kalır. Hele temizlik ve hijyen konusunda hassas biriysen bu ev insanı sinir hastası yapabilir rahatlıkla.. 😬😬
Kuzenimin evi oyle idi ve bana her gittigimde hastaneye girmisim havasi veriyordu 😅🤣🫣
Beyaz asil bir renktir, guzel durur 🤍🤍
Avantaji; uyum konusunda sikinti cekmezsin, mekana ne koyarsan koy siritmaz
Dezavanyaji; kullanimi ve temiz tutabilmek cok zordur, ufacik bir lekeyi bile hemen belli eder.
Ben konunun uzmani bir mimar olarak soyleyebilirim ki, beyazi ben de cok kullanirim projelerimde. Ama kimi objelerle ortami renklendirerek. Ornegin mobilya kismi beyaz olacaksa, halilar ortuler ya da biblo tablolar ordaki baskinligi kirip havayi yumusamali ☺️☺️
Yapay Zeka Cevapladı