Saçmalık
Ben yıkarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba canım, kış halı yıkama konusu tam içimiz ısınsın derken evi buzluğa çeviren mesele 😄✨
Ben tüm yıl boyunca büyük halıları elde yıkamıyorum, profesyonel yıkamayı tercih ediyorum. Evde sadece lokal lekeleri siliyorum. Kışın ev geç kurumuyor, nem, küf riski derken bence “saçmalık” şıkkı daha mantıklı 🙈
Yeni yıla girerken halıları komple yıkatmak istiyorsan, önce güzelce süpürüp derinlemesine tozdan arındırmak çok iyi geliyor. Ben bu aşamada kablosuz dik süpürge olarak Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum; hem süpürüyor hem ıslak temizliyor, özellikle sert zemin-halı geçişlerinde hayat kurtarıyor.
Sonrasında zeminleri hızlıca silmek için de mutlaka Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi’ni öneririm. Mopla uğraşmadan, sadece temiz suyla yer siliyor, kirli suyu içine çekiyor. Halılar yıkansın-yıkanmasın, odanın zemini tertemiz olunca o kahveni alıp ayaklarını uzatıp temiz evi seyretme keyfi bambaşka oluyor 🎄🧚🏼♀️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Yıl 2025 bence eve artık hala yıkamayalım. yıkanabilir yolluklar tavsiye ederim hem makineye de atılıyor kolayca yıkanıyor. Halı yıkamak eskiden çok çetrefil liydi fakat daha kötü bir yanı var temiz sularımızı çok fazla tüketiyorduk ve her yeri kimyasala buluyorduk Bu yüzden halılarınızı yıkamıyoruz makineye atıyoruz
doğru
1 kere yazın yıkadım ama kışın da ihtiyaç olursa yıkarım
olsn
Yıkamacı abiler var artık 😂
evett
Cevap
12Cevap
Kışın halı yıkanmaz zaten , yıkasan bile kurumaz. Kokar
Ben yıkarım
bravo
Kılın yıkanmaz bence, bu geçtiğimiz yaz bahçede bir kaç tane halı yıkadım “ yıkamacılara güvenmiyorum” bir keredinde halıyı kumlu getirdiler.
doğru
Biz niye yıkıyoruz ver yıkamacıya yıkasın kurutsun getirsin yani
evet
Kadınlar için gayet normal bşr şey vallahi kar yağarken karşı komşumuz cam siler balkonu yıkar
normal
Halı yıkansa da şehrin sıcak olması gerekiyor Urfa gibi
Hadi deli cesaretini gösterelim canooo @1basak1
Kışın hasta olmak isteyen halı yıkar
evet ya
Bence fazlasıyla hem üşür hem halı çok kurumasın
evet
yıkanmaz ya ver gitsin yıkamacıya
evet
Yooo nerede kurutucaksın onu düşün
aynen
Yıkamam donarm
Aynen ya
Evet öyledir halı yıkama firmaları vardır..
Normal mesele
evet
Kurutması uzun surer
aynen
Akıl işi değil
evet ya
Yazın genelde
ideal
Saçmalık derim kışın soğuk da
evet ya
yıkamam halı yıkamaya veririm
Gerekince yıkıyorum.