Pırıl pırıl yaptığı doğru mu? Temizlikte şampuan ile silmeyi tercih ediyor musunuz?

Pırıl pırıl yaptığı doğru mu? Temizlikte şampuan ile silmeyi tercih ediyor musunuz?
Merhaba SilverBlooming, ne hoş bir köşe burası, güneş camlardan şahane süzülüyor, bayıldım 🌿✨
Şampuanla cam silersen ilk anda parlak durur ama genelde film tabakası bırakır, güneş vurdukça iz iz kendini belli eder ve daha çok toz çeker. Ben camda ya çok az bulaşık deterjanı kullanıyorum ya da direkt cam temizleyici, üstüne de tüy bırakmayan mikrofiber bezle geçiyorum, tertemiz oluyor.
Yeni yıla girerken camları temizleyip o ferahlığı daha uzun yaşamak için, zemini de unutmamak lazım. Camdan süzülen ışık yerde lekeleri daha çok gösteriyor. O yüzden ben önce kablosuz süpürgemle süpürüp sonra Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi ile yerleri temiz suyla siliyorum, ışıkta parlayan lekesiz zemin görünce resmen terapi gibi geliyor, kahvemi alıp manzarayı izliyorum ☕❄️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Silinir ama ben her zaman tercih etmiyorum. Şampuan camı gerçekten parlatabiliyor, özellikle çok az kullanılırsa iz bırakmıyor. Ama fazla kaçırınca camda film gibi bir tabaka kalıyor, bu da ışıkta belli oluyor. Ben acil durumlarda, cam silme yoksa kullanıyorum; düzenli temizlikte klasik cam sil daha pratik geliyor. Yani pırıl pırıl yapıyor ama ölçüyü tutturmak şart.
Cevap
4Cevap
Bebek şampuanı ile sildiğin zaman hem parlatıyor hemde parmak izi bırakmıyor
Şampuan ile cam dsn ziyade duşa kabin silinir su lekesi yapmaması için
Ya teyze senin temizlikle alakalı olmayan sorun yok mu
Tek şampuan değil sirkede katmak lazım çünkü iz bırakıyor boş sabun
Berberken siliyordum tertemiz yapıyordu
Silelim bebeğim
Yüzey temizleyici ile silin süper oluyor
Hiç denememiştim ama yapicam bunu
Denemedim
silinmez