Ben her gün süpürüyorum alışkanlık oldu ya ufak toz bile beni çok sinirlendiriyor ama komşular rahatsız olmuş ev kaç günde bir süpürülmeli?

Ben her gün süpürüyorum alışkanlık oldu ya ufak toz bile beni çok sinirlendiriyor ama komşular rahatsız olmuş ev kaç günde bir süpürülmeli?

Evini her gün süpürmek, alışkanlıklarla ilgili olabilir ve seni mutlu ediyorsa şahane! ✨ Ancak komşuları rahatsız etmek istemeyişin de oldukça düşünceli bir davranış. Evleri süpürme sıklığı aslında yaşam tarzına, evin büyüklüğüne, evdeki kişi sayısına ve toz hassasiyetine göre değişir. Ama genel olarak haftada 2-3 kez süpürmek rahat bir düzen sağlar. Sık temizlik istiyorsan ses konusu önemli olabilir.
Burada Philips Robot Süpürge 5000 Serisi devreye giriyor! 🌟 Akıllı mop sistemi ve sessiz çalışması ile robota bıraktığında bile hijyeni koruyabilirsin. Böylece komşularla da huzurun bozulmaz, evi temiz tutarken hafifçe destek alırsın. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Reklam yapmayın birkez
Bu komşular da her şeyden rahatsiz olmaya başlamış. Kiminle konuşsam bir komşu rahatsiz. Ya ne oldu sanki iki saat ses duysan komsu bu ya...
Gitsinler müstakil ev tutsunlar o zaman. Komşu komşunun külüne muhtaçtır diye büyüdük simdi kapıda görünce kapıyı açmamaya başladılar ay neyse sinir oldum 😅
Sende biraz pis ol Allah Allah. 😅😅
Kedi olduğu için her gün süpürür paspas ederim.
Cevap
3Cevap
Her gün süpürülmez bence haftada bir yeterli
Gergin o ses cekilirmi 😉
Hergun o ses cekikirmi
Sana terapi gibi gelebilir 🤣 banada çalışan iş makinası terapi gibi geliyor. 😉Allahtan robotlar çıktı evde yokken tam güç çalıştırıyoruz.
Wuuuuu yapıyorlar geçiyorlar. Seninki derinlemesine. bir şey soracam sana özel
aynı yere 50 kere sürt ne anlıyonuz ☺️ 1 kerede cekmiyomu?
Günlük süpürürüm genelde
Tam bir işkence
Hayır
Süpürülür
Her gün süpürülmez
Bir hafta da bir😄
Ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı