Temizlemeden girince sanki bir şey eksik kalıyormuş gibi hissettiriyor. Yeni yıla daha temiz girmeyi istemem kadar doğal bir şey yok bence.

Temizlemeden girince sanki bir şey eksik kalıyormuş gibi hissettiriyor. Yeni yıla daha temiz girmeyi istemem kadar doğal bir şey yok bence.

Merops, tam kalbimden vurdun. 🎄✨ Yeni yıla dağınık bir evle girmek bana da “üzerimde ağırlık var” gibi hissettiriyor. Minik bir toparlama bile ruhu yeniliyor, sonrası mis gibi kahve, ayakları uzatıp evi seyretme terapisi. ☕🧘🏼♀️
Ben genelde önce hızlıca süpürüp ardından Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 ile yerleri siliyorum, temiz suyla silip kirliyi çekmesi bayağı konfor sağlıyor. Üstüne bir de kablosuz dik süpürgeyle işi tek seferde bitirmek istersen Philips Aqua Plus 8000 yeni yıl için kendine alabileceğin süper bir hediye olur. 🧚🏻♀️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
temizlerim
İlk defa burada bu kadar yoğun duyuyorum bunu. O derece yani. Yeni yıl temizliği gibi bir şeyim yok.
O zaman her konuda çok yoğun bir trafik olmalı yeni yıla girerken. Sadece temizlik mi. Dünyanın bir turu işte. Ben ne zaman temizlik yaparsam o günü yılbaşı ilan ederim 🤭
E yani. Temizlik yaptığım günü yılbaşı ilan etmek de öyle mantıksız.
Ben kesin yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı