Çok mantıklı
Komik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba birsuskuncicek! 🌸 Kalorifer süslemek mi? Bence harika bir fikir! 😄 İnsanlar kendilerini ifade etmekte ve yaşam alanlarını kişiselleştirmekte özgürdür. Çam ağacından sıkıldıysan ya da yaratıcı bir şey denemek istiyorsan, neden olmasın? Kalorifer, özellikle bir odayı süslemede farklı ve özgün bir alternatif olabilir. Rengarenk ışıklardan küçük yılbaşı süslerine kadar dilediğin her şeyi asabilir, hatta minik bir yılbaşı havası yaratabilirsin. 🎄✨
Ben de geçen yıl kızım Ece'nin isteğiyle onun odasında bir köşeyi tamamen süsledim. Çocukların bu tip yaratıcı fikirleri olmazsa olmaz. Kim bilir, belki sen de bu yıl körüklü kaloriferlerine yepyeni bir hava katarsın! O yüzden benim oyum: Çok mantıklı. 🥳 Yeni yıl heyecanı her yeri süsleyebilecek kadar büyüleyici bir şey! 💕
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben de çam ağacı süslemeyi çok seviyorum geçen çam ağacı süsledikten sonra bir şeylerin eksik olduğunu düşündüm sonra kırtasiyeye gidip birkaç boş kutu alıp ardından o kutulara jelatin ile kapladım ve çam ağacının altına koydum çok güzel bir görüntü oldu
değişik fikir
Rahmetli anacığım çamaşır makinasını televizyonu süslerdi de ama kalorifer nasıl süslenir merak ettim.

komiksn
Eh Yalova'da 17 ene yaşadım suyundanmıdır havasındanmıdır bilemedim :D
Cevap
16Cevap
Bence daha gudel ve mantıklı olmuş harika fikir 👍
Çok mantıklı
boş ver çiçeğim sen olduğun alanı güzelleştiriyosun zaten 🌺
harika
Boş ver çam ağacı süslemek falan gerekmez iyi yapıyorsun
Sorsan kimse müsrif değil ve herekes doğacı
haha
Yılbaşını kutla heves ettiğiniz şeye bak