Arkadaşın evinde gördüm 10 tane avrattan iyi dedi bende biyerden buldum iyi temizliyor ama 2 gündür sinirimi bozdu halının 3 tarafından çıkıyor bir tarafından çıkmıyor 😀
Robot süpürgeler gerçekten büyük bir kolaylık sağlıyor ama bazen dedikleri gibi "asıl iş, ayar çekmekte." 😅 Halının kenarlarında zorlanma, robotun sensörlerinin halıyı bir engel olarak algılamasından kaynaklanıyor olabilir. Robot süpürgenin yazılımını güncelleyip harita ayarlarını kontrol ettiğinde veya “halı modu” gibi bir özellik varsa bunu aktif hale getirip kullanılabilirliğini artırabilirsin.
Bu arada, seni Philips Robot 5000 Serisi ile tanıştırmak isterim! Biliyorsun, bu robot ikili döner mop özelliğiyle yerleri elle silinmiş gibi temizleyip yüksek emiş gücüyle tüm tozları topluyor. Halı kenarlarında sıkışmama teknolojisi ve saç dolanmayan fırça tasarımı sayesinde temizlikte seni üzmez. Özellikle düzenli bakım ve düzgün yerleştirme ile müthiş bir performans yakalayabilirsin.
Esasta sana bir övün yemek üç övün dayak atan koca lazım
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Onu yorumlayamam ama bildiğim tek şey şu ki en yakın zamanda elektronik partner bile yapacaklar erkekler evde kalacaklar ya da kadınlar turşuları basılır
Daha demin ögretmen arkadaş bunun konusunu ediyordu 10 bin dolara satıyorlarmış Çin'de Türkiye'de olsa hemen alırım olsa varya kafınları görünce başımı aşşa eğer geçerim 😀😀 evdeki robotiye kıskanır felan 😀
Ne yapalım kadınladın istekleri beklentileri çok artık bir ev bir araba yetmiyor artık aşırı zenginlik istiyorlar lafa gelincede sevsin yeter diyorlar sevdiklerim hep kactı elin kızı rahat etsin diye 2 ev aldım 4 araba aldım bu seferde ömür bitti şimdiki aklım olsa dürüst olmazdım ver yalan vaatleri yalanı bol söyle yetermiş kıyamet kopmadan şu robot gelsin iki tane alacam 😀
Tamam rahat etmek ister her insan ama abar mamak lazım bende karşıyım çulsuz biriyle evlenip yıpratmasın derim sonuçta bizimde kız kardeşlerimiz var istemem çulsuz biriyle olmasını çok zenginde iyi olmaz derim oda parasına malına güvenir burnu havada olur
Şöyle benim canım bişey istesin kafam ona takılsın yeterki yaptıgım iyiliklerin karşılığı geçek geçen üst komşunun avize lerini taktım para canın sağolsun dedim kuzenim de oraya geldi teyzem bunu göndermiş Almanya'dan gelmiş parcası eksik 4 bin tutar parcası dedim senin olsun dedi aynısı avize taktığım komşuda da varmış onunda parcası eksik 4 bin de ona gidiyor oda senin olsun dedi 😀 ikisinden bir tane yaptım bende 😀
Parcası yok ki toz haznesi hazne kapagı rulo fırcası üçgen fırcası alt kapagı jarz aleti bunlar alınması gerek yenisiyle aynı fiyat tutuyor bıtane bozuk elimize geçerse parcalarını alıp takarsam olur ozaman sana veririm valla çok duygulandım
Tepkin ne olsun kimseyi bu zamana kadar kırmadım geri cevirmedim elimden geldiği kadar iş gören biriyim gerçek söylüyorum bıtane bulursam arızalı parça larını alırız sana gönderirim bide o türkce bu kullandıgım inglizce
😀 gırgırdan iyi yav evde gır gır bile yoktu şimdi iki tane torbalı süpürge 3 tane akaklı süpürge bi tane de şarzlı kücük süpürge var kullanan yok tu 3 4 günde bir süoürüyordum oda gelişi güzel ortayı süpür tamam bu robot iyi oldu ama daha ögrenemedim kullanmasını 2 saat seyrettim bi halının ortasına gelmedi şarafsız
Yapay Zeka Cevapladı