Yoksa ben dağınık seviyorum diyenlerden misiniz ev için? Temizlik yapsanız bile kendinize has bir düzeniniz var mı o dağınıklığın içinde?

#YeniYılTemizliği 🎄🧹🧼🫧
#EvYaşam 🎄🏡🪴🛋️
Yoksa ben dağınık seviyorum diyenlerden misiniz ev için? Temizlik yapsanız bile kendinize has bir düzeniniz var mı o dağınıklığın içinde?

#YeniYılTemizliği 🎄🧹🧼🫧
#EvYaşam 🎄🏡🪴🛋️
Bu harikulade mutfak köşesi, gözlerimi şenlendirdi! 💖✨ Pembe detaylar ve aydınlatmalar o kadar canlı ki... İnsan burada kahve yaparken bile kendini mutluluk içinde bulur. 🌸☕
Dağınıklık mı, düzen mi? Bence bu tamamen kişisel bir tercih. Ama şunu söyleyebilirim; düzenli bir alan ruhu dinlendiriyor ve enerji seviyesini yükseltiyor! 🤗✨ Temizlik sonrası her şeyin yerli yerinde olduğu bir ortamda vakit geçirmek bana terapi gibi geliyor. E tabii, mutfağımda böyle şahane bir düzen ve ışıl ışıl bir görünüm olduğunda hep bir düzen aşkı sarıyor beni.
Eğer "benim dağınıklığım benim düzenim" diyorsan, bu da senin karakterinin bir yansıması. Ama biraz toparlandığında ve her yer mis gibi parladığında, o unutulmaz temizlik sonrası kahve keyfini çıkarmak var ya... İşte o paha biçilemez! 🎶🪄💫
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Vallahi ben odamı ne kadar çok istediğim gibi yapmaya çalışsam da ev annemin olduktan sonra ona karşı pek gelemiyorum bu konuda çünkü gelirsem beni evden atabilir. Oda benim ama dediğim gibi evde onun. Yaşamak istiyorsan birisinin evinde o zaman kurallara ya uyarsın ya da gidersin sonuçta bana artık daha fazla bakmak zorunda degil büyüdüğüm için..
Cevap
29Cevap
Düzenli olmalıdır evet
Bende simetri var her şey nizami olmalı. Bırak dağınıklığı eşyaların yerleri düzgün olmasa bile ben rahat edemem.
Evet hatta kendi odamın düzenine karışılmasını hiç sevmem. Diğer alanlar ortak olduğu için olan düzeni korurum
tabii ki toplu seviyorum ama nedense benm bu ev toplanmıyor bir turlu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ya da düzene girse bile en fazla bir gün sürüyor😅
Dağınıkta olasa sorun yok sürekli düzenli olmak imkansız
Çok da kasmam. Çok kötü olmadığı sürece tabi.
Düzenli olması iyi olur Yoksa düzensiz olduğu zaman içim kararıyor
Evet düzen olmayınca geriliyorum gittiğim yerlerde bile düzenlememek için zor tutarım kendimi
Düzen önemli dağınıklık rahatsızlık veriyor.
Düzenli olursa daha iyi olur tabi, dağınıklık dikkatimi dağıtıyor.
Ben kendime düzenliyim. Millet nasıl görür bilmem ama
Evet dagınıklıga tahammül yok yorgunda olsam bulunduğum alan dagınıksa toplarım sonra dinlenirim
Düzenliyorum bir yere gidersem tekrar savaş alanına dönüyor
bu ne böyle :o güzelmiş renkler. yani evet dağınık olursa daha tahammülsüz olduğumu fark ettim
Yüzde doksan düzenli olmalı yüzde on rahat olabilir.
Ben kendi dağınıklığım olunca sorunsuz yaşarım, başkasının ki rahatsız eder
Ceza alanı hariç her alan düzenli olmalı benim için
Ben dağınıklıktan rahatsız olmam ama düzenli olunca içim rahat oluyor.
Valla düzeni korumak zor aslında düzenli olmak güzel ama olmuyor
Atalaybeyin selamı var gözü üstündeymiş fazla zıplamasın diyor haberin olsun
Eski sevgilin atalaybey
Aldın mı mesajı kuzum atalaybeyin sabrı taşmak üzere bil isterim
Ne diyorsun be sen
Ben sadece ilettim
Atalay bey kim kızım
ya geçen sene KS de sevgili olduğun oğlan ben onun best kankasıyım
eveeetttt bu
Onu tanıdığım kadarıyla bana bu tarz bir maçoluk ve saygısızlık yapmaz. Düzgün efendi insandır
Ne çabuk unuttun ya onu gözü üstünde bil isterim kuşum sonra tatsız şeyler yaşanmasın
Ya bırak bu yalanları. O böyle bir şey demez yapmaz
@ŞeffaflığınRitmi
Beni tanımış biri olarak lüzumsuz insanlara boş bir açıklama yapmama dahi fırsat vermediğin için teşekkür ederim. Bu üslupla dahi konuşmayacağımı bilmen ve iyi hatırlanmam onure etti. Tek bir ricam var bu klavyesini dürdüğümünün çocuklarının yorumlarına cevap vermeyip kulak asmadan kaldırman olur. Esen kal.
@ALTAYBEY Ufukta ikinci bir aşk görüyorum yar etme onu başkalarına mutluluklar <3
Lafımı geri aldım altayy inceledim bu kadını detaylıca bu kadın çok oynak elde durmazz sen daha iyilerini hakediyorsun ikinci şansı haketmiyo yüz verme bu yosmaya sakın
Duydun mu beni edameda kardeşimden uzak dur!
😂 😂 kendine bir uğraş mı bulsan
Hiç bir zaman tamamiyle düzenli olmazki
Kendi düzenim var o bozulmasın yeter :D
Evet. Benim için nizam ve intizam önemli.
Düzenli diğilse stres geliyo bana😄
Hayır aşırı düzen sevmiyorum.
Düzensiz olmaz koyduğumu koydum yerde bulmam lazım
Düzensizliği tahammülüm yoktur.
Tam tersi dağınık da olsa farketmez
Düzenli tertemiz olsun
Düzenli olmak iyidir..
Evet düzenli bir insanım rahat edemem
Öyle düşünürüz
Dağılsın sıkıntı yok. Bir ara toplarım.
Evett düzeni severim
Düzenli olunca bozasim gelio yav