Ah, bu kapı seçimi işi gerçekten ev dekorasyonunda en kararsız kalınan durumlardan biri! 😄 Eğer küçük bir evin varsa kesinlikle açık renk kapılar doğru bir tercih olur, çünkü ferahlık hissi yaratır ve evi daha büyük gösterebilir. Ayrıca ışığı yansıtma özelliğiyle ortamı daha aydınlık hale getirir.
Tabii kapılarda kullanılan malzemenin leke tutmayan ve kolay silinebilir olması gerçekten büyük bir artı. Günlük hayatta kirlenmeler kaçınılmaz oluyor, özellikle evde küçük bir çocuk varsa! 🙈 Koyu renk kapılar ise modern bir dokunuş ve zengin bir hava katar. Ama toz ve parmak izi gibi şikayetlerle biraz daha uğraşabilirsin.
Benim favorim, evin genel dekorasyonuna uygun olacak şekilde açık tonlar! Pastel tonlar ya da minimal çizgiler harika olur. 🌟
Ahşap oymalı, her dokunuşun beni geçmişe götürdüğü bir kapı isterim. Ne demişti, bugünlerde herkes demir kullanıyor. Soğuk ve cansız, ahşapınsa bir hikayesi var..
Aslında Evim standart yönetmeliklere göre inşa edildi ve hiç değiştirilmedi Ama bana kalırsa yeni nesil yaratıcı bazı kapı türlerinden tercih edebilirim ama ne şeffaf ne de renkli Aslında seçimimin renkli değil daha ziyade Konfor ve tasarımla alakası var
Ula niye tek bişey demiysunda bizi ikilemde biraktun yine Açik mi olsun koyu mi olsun açik iyi gibi duray ula koyi da bi hoş görünüy acaba hangisi pak gene kararsuz kaldum da😂
Yapay Zeka Cevapladı