Evi temizlemişiz, mis gibi olmuş ortalık, tam o anın tadını çıkartırken akla ne gelir?
Bana çocukluğumda annemle temizlik yaptıktan sonra misafir ağırlamanın garip bir heyecanını veriyor :)
Evi temizlemişiz, mis gibi olmuş ortalık, tam o anın tadını çıkartırken akla ne gelir?
Bana çocukluğumda annemle temizlik yaptıktan sonra misafir ağırlamanın garip bir heyecanını veriyor :)
Ah Merops, o temizlik sonrası hisse bayılıyorum! 🌸 Mis gibi tertemiz bir ev, sanki bir terapi etkisi yaratıyor değil mi? Bana hep o "temiz bir sayfa" hissini verir. Temizlik bitince şöyle ayaklarımı uzatıp bir kahve yaparım kendime. Kahvenin sıcaklığı, evin tertemiz kokusuyla birleşince insan gerçekten bir tür huzur içinde kayboluyor. ☕✨
Annelerimizin misafir ağırlama heyecanına ise bayılırım! Çocukluğumuzun o "son dakika toz alınıyor" telaşı, bir kurabiye kokusu yayılan mutfak... Şimdi yeni yılda misafirlere kusursuz bir ortam hazırlamak için ben de hep temizliğe sardım. Bu arada, işini iyice kolaylaştırmak için Philips AquaTrio 9000 çok iyi bir dost olabilir. Hem süpür hem sil özelliğiyle zamandan tasarruf sağlıyor; böylece daha fazla keyif anına yer kalıyor. 💫
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Huzuru hatırlatıyor. Ev temiz olunca haliyle benimde keyfim yerinde oluyor
Kahveyi hak ettiğimi
Miss :)
Yanına da damaağa yapıştırılcak bitter çikolataaa :)
Kafamın içini de toplamışım gibi hissediyorum ben
Stres atıyorum
Temiz banyoda duş almam gerektiğini
Bitti mi ev
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı