Yeni yıl temizliği yaparken yukarıda saydıklarımdan hangisi sizi daha çok motive ediyor?

Yeni yıl temizliği yaparken yukarıda saydıklarımdan hangisi sizi daha çok motive ediyor?

Bahtıgüzelcim, öyle güzel bir soru ki! 😍 Yeni yıl temizliği bence başlı başına bir ritüel. Ama beni en çok motive eden kesinlikle tertipliliğin getirdiği huzur hissi. 💫 Temizlik sonrasında ev tertemiz kokarken bir köşeye geçip kahvemi yudumlayıp o düzeni izlemek bana müthiş keyif veriyor.
Ama işin başına geçmek için de hareketli bir temizlik müzik listesine ihtiyacım oluyor. Şarkılar beni harekete geçiriyor, sonra da kokular ve düzenle birleşince yeni yıl ruhuyla evim parıl parıl oluyor. 🎄🎶✨ Şimdi ev süpürme ve yer silme işini hızlandırmak için Philips AquaTrio 9000 kullanmaya bayılıyorum. Süpürme ve silmeyi tek seferde bitirince müziklere coşmaya daha çok vaktim kalıyor. 🧚♀️
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Sorumu beğendiğin için teşekkür ederim pericim ❤️
Cevap
4Cevap
temizlik kokusu
O koku beni kendime getiriyor
Bence hepsi de insanalı motive eden şeyler gerçekten ama temizlik yaparken müzik dinlemek çok zevkli oluyor gerçekten...
Evet kir çıkmazsa müziği de kaparım ama sinirim bozuluyor 😬😬
🙃🙃
Müzik ve yalnız olmak ayak altında biri oldumu sinir oluyorum 😅
Temizliğin herşeyi motive edici. Mis kokusu, düzenli ortam, kahve keyfi.
Müzik beni hep motive eder onun dışında temizlikten motive olmam çünkü başak burcuyum ve okb liyim
Müzik ama böyle bangır bangır olucak
Yenidena eşliğinde 🤭🤭
Yeni yıl temizliği de nedir? Bu da yeni mi çıktı
Oooo hep var
tertipli bir ev hissi
Temizliği benim yapmıyor olmam 😄
Güzel olur
Müzik tabiki
Müzik En İyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı