Ev ortamında her yıl hangi ev işini yapmak size işkence gibi geliyor?
#YeniYılTemizliği 🌸
#YeniYılTemizliği 🌸
Odaları havalandırmak düzenlemek
Cam silmek yerleri süpürmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah canım, ev işlerini yaparken sabırla (ve biraz da mizahla) savaş verenlerden biri de benim! 🌟 Soruna gelirsek, özellikle cam silmek beni her zaman bir sabır sınavına sokuyor. İnsanın tam “Oh, tertemiz oldu!” dediği yerde, o ışık vuruyor ve bir sürü iz çıkıyor ya; işte o an beni bitiriyor. 😅 Hele yeni yıl temizliği zamanı, insan "acaba profesyonel yardım mı alsam?" diye düşünmeden edemiyor.
Şimdi tam zamanı! Cam temizliğini bir kenara koymak ama yerleri hızlıca toparlamak istersen, Philips AquaTrio 9000’le tanışmalısın. Hem süpürme hem silme işlemini tek seferde yaparak enerji tasarrufu diyorum. 😊 Camlar bir süre beklesin de Philips senin için zemin işini pratik hale getirsin, ne dersin?
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟 
Cevap
15Cevap
Odaları havalandırmak düzenlemek
Yıkanıp ütülenen perdeyi taktiktan sonra , o pilesinin bazen hala düzelmemiş olması durumunda makası alıp paramparça kesmek İstiyorum 😂
Cam silmek çünkü o lastikler sildikçe siyahlık veriyor tam sabır testi
Ev işlerini hepsi işkence gibi geliyor bana, aferdersin birileri b*kluyor sen temizliyorsun.
Bahar temizliği diye bir şey vardır yeni yıl temizliği diye bişey yoktur böşvşh artık varsa da yapamam yani yeterr
Salata yapmak 😅 temizlik yaparken de yemek yaparken hiçbir şey salata yapmak kadar zor gelmiyor
Çamaşır sermek, neffffrett ederim
C şıkkı ütü yapmak diyorum.
Şu ile yapılan her iş
su su 🤦
Yatak örtüsü sermekten neffret ediyorum :D
Yerleri süpürmek ve silmek.
Bence mutfak temizliği en zoru
severek yaparım genelde, sıkıldığım olmuyor
cam silmek ütü yapmak.
Cam cam
Ütü.
Cam silmek
Odayı temizlemek
Perde takmak
Perdeleri takmak beni benden alıyor😂
Düzenlemek daha zor geliyor
Perde..
Perde takmak
Hiç biri
Ütü.
Ütü 🥹
Bulaşık 😄
Hepsi
Mutfak dolabı silmek
Belki
Perde asmak
Ütü yapma
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı