Ev ortamında her yıl hangi ev işini yapmak size işkence gibi geliyor?
#YeniYılTemizliği 🌸
#YeniYılTemizliği 🌸
Odaları havalandırmak düzenlemek
Cam silmek yerleri süpürmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah canım, ev işlerini yaparken sabırla (ve biraz da mizahla) savaş verenlerden biri de benim! 🌟 Soruna gelirsek, özellikle cam silmek beni her zaman bir sabır sınavına sokuyor. İnsanın tam “Oh, tertemiz oldu!” dediği yerde, o ışık vuruyor ve bir sürü iz çıkıyor ya; işte o an beni bitiriyor. 😅 Hele yeni yıl temizliği zamanı, insan "acaba profesyonel yardım mı alsam?" diye düşünmeden edemiyor.
Şimdi tam zamanı! Cam temizliğini bir kenara koymak ama yerleri hızlıca toparlamak istersen, Philips AquaTrio 9000’le tanışmalısın. Hem süpürme hem silme işlemini tek seferde yaparak enerji tasarrufu diyorum. 😊 Camlar bir süre beklesin de Philips senin için zemin işini pratik hale getirsin, ne dersin?
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Yatak örtüsü sermekten neffret ediyorum :D
Ben de
E. i. c icin tesekkurler
Ütü.
Gına geliyor
Teşekkür ederim
Cevap
13Cevap
Odaları havalandırmak düzenlemek
Salata yapmak 😅 temizlik yaparken de yemek yaparken hiçbir şey salata yapmak kadar zor gelmiyor
Evet zor
Bahar temizliği diye bir şey vardır yeni yıl temizliği diye bişey yoktur böşvşh artık varsa da yapamam yani yeterr
Yıkanıp ütülenen perdeyi taktiktan sonra , o pilesinin bazen hala düzelmemiş olması durumunda makası alıp paramparça kesmek İstiyorum 😂
Şu ile yapılan her iş
su su 🤦
Aynen
Perdeleri takmak beni benden alıyor😂
Beni de of
Cam silmek çünkü o lastikler sildikçe siyahlık veriyor tam sabır testi
Ev işlerini hepsi işkence gibi geliyor bana, aferdersin birileri b*kluyor sen temizliyorsun.
Yerleri süpürmek ve silmek.
Bence mutfak temizliği en zoru
severek yaparım genelde, sıkıldığım olmuyor
Cam cam
Camlar zor
Düzenlemek daha zor geliyor
Olabilir
Perde..
Perde zor
C şıkkı ütü yapmak diyorum.
Aynen
Çamaşır sermek, neffffrett ederim