İş hayatım yoğun, 2 çocuğum var. Ev temizliği için bana ne önerirsiniz?

2 cocuk annesiyim. Biri 2 yaşında bebek diğeri 4 yasinda. Eşimle vardiyalı çalışıyoruz çünkü tek maaşla gecinemiyoruz. Ben de part çalışıyorum sabaha karşı evde oluyorum neredeyse. Çocuklara eşim bakıyor. haftada 1 gün iznim var. Ve çok yorgun oluyorum. Çocuklarıma zaman ayirsam ev işleri aksıyor. Ev işlerine zaman ayirsam çocuklar aksıyor ki çocuklarımı aksatmaktansa ev işlerini aksatmayi tercih ederim. Ama bütün evin işleri bana bakıyor yemek de bekliyor eşim benden ayrıca. Bir de eşim asla destek olmuyor nadiren çok yoruluyorum bana da acı yediğin bulasigini topla dediğimde topluyor başka bişey yapmıyor asla. Sen işteyken çocuk bakıyorum ya diyor. Bakacaksın tabi ben isteyken sokağa atacak halin yok ya. KS canlar anlayacaginiz çok yoruldum çok tükendim derdimi kimseye anlatamıyorum. Yetişemiyorum artık hayatın temposuna...

Güncellemeler
6 ay
Yardımcı al diyenler var yorumlarda. Arkadaşlar yardımcı alabilecek gücüm olsa zaten calismayacagim. Uykusuzluktan perişan haldeyim. Kendime asla zaman ayiramiyorum. Kahvemi yemeğimi doğru düzgün sadece işyerindeki yarım saatlik molada yiyip icebiliyirum. Evde alel acele atistir geç hep böyle. Akşam zaten yemek yemeye fırsatım kalmıyor çocukları doyurup kendim aç gidiyorum. Böylelikle zayıfladım. Hayatım çok zor ve giderek zorlasiyor. Çok yorgunum çok...
İş hayatım yoğun, 2 çocuğum var. Ev temizliği için bana ne önerirsiniz?