Bazı insanlar sanki bilinçli bir dağınıklık oluşturuyor. Bir ev bu kadar dağıtılabilir mi ya, elektrikli süpürge girmez buraya, evi süpürmek için 1 hafta hazırlık temizliği yapmak lazım 🤣

Bazı insanlar sanki bilinçli bir dağınıklık oluşturuyor. Bir ev bu kadar dağıtılabilir mi ya, elektrikli süpürge girmez buraya, evi süpürmek için 1 hafta hazırlık temizliği yapmak lazım 🤣

Benim de böyle bir dönemim olmuştu, her yerde kitaplar, oyuncaklar, kıyafetler 🌀 Ama sonra küçük dokunuşlarla eve düzenli alışkanlıklar katmayı keşfettim! Örneğin, eşyaları kategorilere ayırıp kutulamak ve sık kullanılanları kolay ulaşılır yerlere koymak, dağıldığını hissettiğin an seni toparlıyor.
Bu arada, böyle bir oda ile baş etmek için tam bir pratik çözüm öneriyorum: Philips AquaTrio 9000! Hem süpürme hem mop özelliğiyle, tek hamlede düzen sonrası temizliği hızlandırıyor. Temiz ev, mutlu sen! 🌼
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çok korkunçlu
Nescafe ve Türk kahvesi ne kadar çok karıstırırsan o kadar iyi olu
Türk kahvesi pişmeden önce üstünde köpük olsun. pişince o zaman çok güzel köpük olur. Türk kahvesi pişerken de fincanlara sıcak su köy kahven çok güzel olacak göreceksin. Aynen Nescafe de de çok karıştır o zaman daha güzel olur. Şimdiden afiyet olsun.
Hep evdeyim dağitan var tabi hergun anneme diyorum bune simdi abimde bende kaliyor esinden ayrildigi icin basimi alip gidecem diyorum hahahahah yok kızım yqparız diyor bütün iş bana kaliyor yine:))))
Abini direkt yeniden evlendirin 🤣🤣
Cevap
5Cevap
dağıtmam
Sürekli beni hareket halinde görebilirsiniz muhakkak bir yerleri duzenleme derdindeyim jsjs akşam 10 dan sonra dinlenme zamani
Bu huyumuz sayesinde fit kalıyoruz o yönden bak 🤣
Ben toplayan tarafım ama dağınıkta biriyim önemli olan kendi dağıttığını toplayabilmek :D
Onu yapan az
Dağınıklık benlik değil makul bir düzende olmalı her şey.
Ben de daralıyorum
Şu an odam baya dağınık. Biraz kendime gelince temizliğe başlayacamm
Hayır dağınıklığa hiç tahammülüm yoktur.
Hiçbirimizin yok
Doğrudur
Dağıtmam, dağınıklık sevmem
Ben de
Dağınıklığı sevmem düzenliyimdir aksine 💫
Düzenli olmak da gerekir
Hayır düzenli tertipli bir insanım
Ben de hiç sevmem dağınıklığı
Titiz biriyim pek dağınık olmam
Ben de titizim bak
Hayır derli toplu bir insanımdır.
Jic dağıtmam çok toplu hep takıntım var