Ev & Yaşam Yeni yıl, yeni kararlar… Geleneksel paspaslarla vedalaşma vakti gelmedi mi? (Sayfa 2) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2418 Yeni yıl, yeni kararlar… Geleneksel paspaslarla vedalaşma vakti gelmedi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
1453firat Takip Et Xper 4 Yaş: 44 6 ay Ürün güzel yalnız kullandığım ve memnun kaldığım ürün var teşekkürler 0 0 Yorumla
Sorusorucamtamam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 6 ay Philips harikaaa özellikle süpürge ve kahve makinesi☕️💕 0 0 Yorumla
strberyy Takip Et Xper 2 Yaş: 24 6 ay Annem bu markaya ait bir süpürge almış ve gerçekten harika bir performansı var süpürgenin 0 0 Yorumla
EcemÖzkayalar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Guzel urun memnunum cok rahat ve kullanisli 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Denemedim bilmiyorum, hediye eden olursa denerim 0 0 Yorumla
Ladybirdy Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Ne varsa eskide var bence yani bana göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Temizlikte kullanılan aletlerin kalitesi hem hijyen hem de sağlık açısından çok önemli 0 0 Yorumla
sananeaga31 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% 5 ay Philips’in her ürünü kaliteli tavsiye ederim 0 0 Yorumla
06KILIC06 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% 5 ay Bence temizlik olsun da nasıl olursa olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sadece paspaslarla değil veda vakti ♥ xd. Teşekkürler ürün tanıtımı için. 0 0 Yorumla
Merweakcay Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Denemedim bilmiyorum herhalde güzeldir 0 0 Yorumla
aiygiwgwy_aiydiwdwy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 6 ay ohoğoo çoktan geldi de geçiyor bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bu ürünü hiç denemedim ama geleneksel paspaslar da oldukça güzeldir bence 0 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 6 ay Ev & Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Pratik bir ürüne benziyor 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Ev & Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. çok güzel bir ürünmüşş.. ✨️ 0 0 Yorumla
DefneTheGreat Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Kendi kendine paspaslıyor mu yerleri? 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 6 ay Ev & Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Harika bir ürün mutlaka denenmeli 0 0 Yorumla
Ṛọṣẹpink_99 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Philpsin ürünlerini kaliteli buluyorum 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Denemeye değer bir ürün işe yarayabilir. 0 0 Yorumla
blackpool02 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Çok güzel bir marka severek kullanırız 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Ev & Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Çok güzel bir ürün tebrikler Philips 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Philips kaliteli ürünler üretiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Ürün güzel yalnız kullandığım ve memnun kaldığım ürün var teşekkürler
Philips harikaaa özellikle süpürge ve kahve makinesi☕️💕
Annem bu markaya ait bir süpürge almış ve gerçekten harika bir performansı var süpürgenin
Teknolojşye ayak uydurmak lazım
Guzel urun memnunum cok rahat ve kullanisli
Denemedim bilmiyorum, hediye eden olursa denerim
Deneyebiliriz aslında yani kullanışlı olabilir
Ne varsa eskide var bence yani bana göre
Temizlikte kullanılan aletlerin kalitesi hem hijyen hem de sağlık açısından çok önemli
Hahahah hemde nasıl teşekkürler
Philips’in her ürünü kaliteli tavsiye ederim
Temizlik için super bşr ürün aldım kullandım
Bence temizlik olsun da nasıl olursa olsun
Geldi haklısın canım yaaaa
Boşuna marka olunmuyor kalite böyle bişey
Yeni bir sayfa açma zamanı geldi!
Paspas, halı olmadan olmaz
kesinlikle veda edilmeli böyle bir şey eşimin işine yarar
Evet veda vakti geldi artık
Philips candır can işini bilir
Philips tek geçerim ev aletlerinde
Sadece paspaslarla değil veda vakti ♥ xd. Teşekkürler ürün tanıtımı için.
Denemedim bilmiyorum herhalde güzeldir
ohoğoo çoktan geldi de geçiyor bile
Hımm güzel miş dükkanda da kullanılır
Philips güzel ürünleri var
Bu ürünü hiç denemedim ama geleneksel paspaslar da oldukça güzeldir bence
Güzel ama denenmeden alınmaz ki
Yeni paspaslar daha güzel olur tabiki
Pratik bir ürüne benziyor
Bi denemem lazım tabii ki ☺️
hmmm fena değil epey iyi duruyor
Bu yıl da geleneksel temizliğe devam
Bunu denemek istiyorum bakalım
Evet bencede harika olurrr
Harikaymış bu baya pratik
Gayet kullanışlı bir ürün.
Ben bilmem kadınlara sormam lazim
Vakit geldi de geçti bile...
Yeni yıl yeni başlangıçlar demek kanka
çok güzel bir ürünmüşş.. ✨️
Harika ürün hemen almalıyım 🔥
Hayır gelmedi daha çok var onların ömrü
bitti bu yıl da çok çabuk
Emeğinize sağlık jsn harika bir ürün
cok guzel gorunuyor ne güzel bu ya
Elektrikli mop mu mükemmel fikir
Baya güzelmiş bu her eve lazım
Geldi de geçiyor bile sence?
Kendi kendine paspaslıyor mu yerleri?
Harika bir ürün mutlaka denenmeli
İhtiyaç meselesi tamda bşze göre
Harika bir ürüne benziyor 😊
Philpsin ürünlerini kaliteli buluyorum
Evet geldi, haklısın Philips 🎄🌸✨
Güzel seçenek olur
#Hükümdar
Denemeye değer bir ürün işe yarayabilir.
Çok güzel bir marka severek kullanırız
Çok güzel bir ürün tebrikler Philips
Philips kaliteli ürünler üretiyor