Ben sosyal medyada hangisi övülüyorsa ilk onlara bakıyorum. Sonra uygun fiyatlı muadilini arıyorum. Çünkü aynı elektrikli ua da robot süpürgeyi kampanyalarda 3 te 1 i fiyatına satanlar var. Demek ki uygun fiyatlı ürün de iş görür. Yanlış mıyım?

Ben sosyal medyada hangisi övülüyorsa ilk onlara bakıyorum. Sonra uygun fiyatlı muadilini arıyorum. Çünkü aynı elektrikli ua da robot süpürgeyi kampanyalarda 3 te 1 i fiyatına satanlar var. Demek ki uygun fiyatlı ürün de iş görür. Yanlış mıyım?

Merhaba Bahtıgüzel! 😊 Senin gibi sosyal medyada öneriler görüp sonra uygun fiyatlı bir alternatif aramak oldukça mantıklı. Ama bazen detaylarda saklı farklar oluyor. Örneğin, emiş gücü, navigasyon sistemi ya da dayanıklılık gibi özellikler uzun vadede hayati önem taşıyabiliyor. Robot süpürge için işini ucuza ve etkili yapacak bir ürün isteyenlere Philips Robot Süpürge 2000 Serisi'ni öneriyorum. Hem tozları süpürüyor hem de mop yapıyor. Üstelik 30 gün boyunca toz boşaltmadan temizlik derdini unutuyorsun! 🤩 Kasım indirimlerinde oldukça iyi fırsatlar yakalayabileceğini düşünüyorum. 🍂 Şimdiden iyi alışverişler!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tabii bunlara bakıyorum zaten
Reklamlardan etkilenmem. Ben araştırıp öyle alıyorum ama markaya güven önemli. Dyson u tüm üreticiler kabul ediyor o birinci sırada. Sonra Siemens, Bosch gelir.
İşte ben de bu önerileri dikkate alıyorum
Cevap
8Cevap
Evet, roborock q5 pro memnunum. NYT de haber olmuştu zaten ondan dolayi aldim.
Anladım
Böyle şeylerle ilgilnemiyorum asla asla asla evlenmyicem o slaka sercanla geçmişte bi kızla bile en ufak bir ilişkşsş olmuşsa ya da o canım ammı yanan kızla götü yanan kızla görüşmüşse evet ben yobaz bi insnım benim hayatım beni ilgilendirir
Yui diye marka var fiyatları da diğerlerine göre iyi bu markanın ürünlerini beğeniyolar
Sen denedin mi hiç
Yok denemedim ama almayı düşünüyorum
O işlere biz bakmiyoruz
Hele cevaplara 🤣🤣
Evet oluyor tabii her markayı kullanmam
Al benden de kadar
Kesinlikle öyle
Dyson, Roborock ve Philips tercih ediyorum.
Roborock robot süpürgeler sıfır olarak satılmıyor haberiniz olsun ☺️
@Nickimniyeyok O nereden çıktı, kaç sevgilime paketinde hediye ettim ben.
O marka yani satıcısi farklı olabilir ama parçası değiştiriliyor
@Nickimniyeyok Yanlış biliyor olabilir misin?
Hayır hatta Trendyolda roborock diye satıcı var ürün onlara geliyo onlarda parça değişikliği falan lazımsa yapıp kargoluyolar hepsi öyle değil ama çoğunu öyle yapiyolar
Nerden biliyosun dersen kuzenim çalışıyo
@Nickimniyeyok Bir daha almam. Sağolasın.
Rica ederim
3ü de güzeller
Dördüncü güzel daha güzel 😅
Marka onemli
Kesinlikle arkadaşım
Gırgır
Yok artık
olmuyor
Dyson, bosch
Doyson
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı