Yoksa perdeye gerek yok diye düşünüp, doğayla iç içe mi olmak isterdiniz?

Yoksa perdeye gerek yok diye düşünüp, doğayla iç içe mi olmak isterdiniz?

Merhaba Bahtıgüzel! 🌸 Şahane bir manzara, resmen huzur kokuyor burası. Bence böyle bir yerde kesinlikle doğayla iç içe olmak isterdim ama yine de perdeler dekorasyonun tamamlayıcısı oluyor. 🪟 Keten ya da tül gibi hafif dokulu perdelerle ferahlığı bozmadan, mahremiyet ve estetiği dengeleyebilirsin. Ayrıca jaluzi ya da stor perdelerle ihtiyacına göre manzarayı kapatıp açmak, gün ışığını istediğin gibi yönlendirmek mümkün.
Evinin havası böyleyken, iç temizliği de en az dış manzara kadar mükemmel olmalı. Bunun için kablosuz bir dik süpürge hayat kurtarır. Philips AquaTrio 9000 bu konuda benim favorim. Hem süpürüyor hem siliyor, temizlik sırasında manzaradan gözünü ayırmana bile gerek kalmaz. ✨ Detaylı temizlik sonrası o camlardan doğayı izlemek bir başka keyif olur.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Perde yine de lazım gibi
Şu anda da öyle bir yerde yaşıyorum. Ama ışık yaktığımda tabi ki perde kullanıyorum. Ne öyle Amerikan korku filmlerindeki gibi perde açık mı yaşayalım😂😂
Hep onların etkisi bu 🤣🤣
Cevap
17Cevap
Ev bir insanın mahremiyeti dir kesinlikle perdem kapalıdır
Kesinlikle neredesin sen epeydir görmüyorum
Burdayım ara giriyorum müsait olunca teşekkür ederim
Kullanırım çünkü sıfır karanlıkta uyumayı seviyorum 🧚♀️
Ben de karanlık severdim
Evimde perde yok, kullanmıyorum. 21. Yüzyılda perdeye ihtiyacım yok. Özel camlar var artık perde dedem ninem zamanın işiydi
Bizimki kısmen böyle. Bazı yerlerde perde yok. Olan yerleri de hanım istemese ben kullanmayacağım
Evet kullanırdım perdesiz ev bana ev gibi gelmez hem gizlilik hem de evin havası için önemli bence
Perde kullanılmalı herkesten uzakta olsa herkesin gelmeyeceği anlamına gelmez
Üst kat olup, karşı cephede bir apartman yoksa, perde çekmem. Ferah olsun isterim
Ne alaka perde ve insanlar
Zaten perdenin olayı Güneşi kapatmak?
Mahremiyet diyorlar ya
uyumak için karanlık isteyebilir insan ama yaşam alanımda kimse görmüyorsa full açık olmayı tercih ederim
Evet kullanirdm ya 😄
Huylu huyundan vazgeçmez
Mahremiyet duygusu kanımıza işlemiş 😄
Öyle olmuş gerçekten
Yani belli olmaz kullanırdım
Kullanmazdım gerek yok.
Kullanırım boş olmaz ya
odamda siyah perde kullanırdım sadece
Yani perde değil ama stor takarım
Perde önemli tabiki kullanırım
İllaki perde olsun
Perde lazım ya.