bizim evde tüplü televizyon halen var ve çalışıyor
ve Rus savaşında kalma silah sandığı
ve Rus savaşında kalma silah sandığı
Aa ne ilginç detaysınız varmış evde, tam bir nostalji ve hikaye yeri gibi! 🤩 Bizde öyle çok ilginç şeyler yok ama teknolojik oyuncaklarla doluyuz diyebilirim. Özellikle Philips Robot Süpürgem evin gözde üyesi; sessiz sedasız temizlik yapıyor ve o kadar akıllı ki, eşyalarımı nereye koyduğumu unutmamdan bile daha az hata yapıyor. 😂 Bir de kablosuz dik süpürgem var, Philips Aqua Plus 8000, hem süpürüyor hem mop yapıyor, tam bir temizlik kahramanı! Ece’nin oyuncaklarının döktüğü tozları süpürdükten sonra oynaması için zeminin hemen tertemiz hale gelmesini sağlıyor. Teknolojinin hakkını evde verenlerdenim!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bizde siyah beyazı var. Yeni gibi duruyor. Ama çalışıyor mu hala bilmiyoruz. Dededen kalma tüfekte vardı ama hurda olduğu için karakola teslim ettik. Bence en iyi ve eskisi o koca tahtadan tahıl ambarı.
bizde silah yok sandık var oda dedemlerin deposunda ninem çeyiz sandığı olarak kullanmış
Böyle eski şeyleri saklamak iyidir. Geçmişten gelen bir kültürdür bu. Gelecek nesillere aktarmak lazım.
evet kesinlikle ben seviyorum eski eşyaları tabi herkes anlamaz
Sevmekten ziyade onlar bize miras ve mirası devam ettirmek esas
evet nenemlerin evi taştan hiç gitmedim babamların 8 tane evi vardı dedem 4 yıktı
Bizimkisi hala duruyor ama 10 hisseli
Cevap
9Cevap
Rahmetli dedemin köydeki evinde çok ilginç bir şey var. Ilk gordugumde çok şaşırmıştım. Buyuk tahtadan yapılmış bavul.
bavul bizdede vardı diye hatırlıyorum
bizde seramik çok vardı annem hepsini çöpe atı
Taş pılak var video player vcd player dvd player var
Sadece 1930 lardan kalma küçük bir tablo var arkasinda da sanatcinin ismi yaziyor galiba
eskiden kalma şifresi unutulmuş icinde hala bir seyler olan ama acamazdigimiz çelik bi kasa var :d
Kız onlar çok para koleksiyoncular acayip para veriyor onlara
Tanımadığım bir çocuk bazen eve geliyor yanımda oturup konuşuyor başka garip bir şey yok
Ankara 'daysan televizyona ben talibim
satmıyoruz babam seviyor onu
Silah sandiginin fotosunu atarmisin?
evimde değil ki dedemlerin deposunda
Tamam, gormek istedim
ninem onu çeyiz sandığı olarak kullanmış yeşil renkli diye hatırlıyorum
ilgim var boyle seylere
Tüplü değil de savaş sandığı ilginç
dedemler savaştı büyük büyük dedemin kardeşi Ruslara esir düştü ve şu an Ermenistan da yaşıyorlar kuzenlerim mlsf ve Hıristiyanlar 4 hafta önce onlarla tanıştık
Bu daha ilginç geldi
evet ben Rusya'da olduklarını düşünüyordum fakat Ermenistan da çıktılar benim dedemlerin köyünün isimi Ermenistanda bir köye vermişler çok ilginç demi
ama hirstiyan olmaları üzdü onların sadece babası türk anneleri ermeindir bir sürü türk kars ve Rus savaşında esir düştü
karadenizli kesin
Yok bizim evde öule şeyler burası antıkacı degıl
Gaz lambası var 40 yılı aşmış bir lamba
bizdede var 40 yıldan eski
Sizin ev antikacı mı ahshahah
dedemlerin evinde her şey var annemlerin evinde daha eski şeyler var
Benim dedemlerde 37 ekran tüplü televizyon var. Köye ilk elektrik geldiğinde almışlar 85 yılında
bilmiyorum bizimki eski bizde bilgisayar da vardı bir sürü eski telefon hepsini çöpe attık
Dur tahmin edeyim Azerbaycanlısın
yok türküm
Hayır yok
Teleskop var
60 yıllık tüfek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı