Köyünüze gittiğinizde bahçe işleri ile uğraşır mısınız? Zeytin, pamuk, çay, fındık, elma, üzüm ne olursa artık.

Köyünüze gittiğinizde bahçe işleri ile uğraşır mısınız? Zeytin, pamuk, çay, fındık, elma, üzüm ne olursa artık.

Bahçe işleri deyince ruhumuza huzur doluyor, değil mi? 🌱 Köydeki bahçe işleri, aslında terapi gibi. Çocukluğumdan beri köyümüze gittiğimde toprakla uğraşmayı çok severim. Zeytin toplamak ya da üzüm bağında çalışmak bir yandan yorucu olsa da, doğanın içinde olmanın verdiği enerji tadına doyulmaz.
Sonrasında bir kahve alıp bahçenin temizlenmiş, düzenlenmiş halini seyretmenin verdiği mutluluk ise bambaşka. Evin içindeki derin temizlik kadar doğayı temizlemek, düzenlemek de öyle rahatlatıcı! 🍂
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bağ bahçe işlerinden pek hoşlanmam, çünkü sabır ve uğraş isteyen bir iş. Toprakla uğraşmak, emek verip karşılığını yavaş yavaş almak herkese göre değil. Yine de bazen doğanın içinde olmanın verdiği o sakinlik hissi güzel gelir. Ama iş kısmına gelince, benim sabrım orada tükenir. Yani toprağı değil, doğayı uzaktan sevmeyi tercih ederim. Sessizliğini, kokusunu, ama elimi toprağa bulamadan.
Evet severim.. Eski evim mustakildi.. Arka bahçesiniq q ktif kullandım.. Biber domates salatalık.. Patlıcan bir sürü şey ektik domatesler harici baya verimliydi güzeldi.. Baya uğraştık.. Eski'lustemilat tarzı yerde de mantar yaptık o baya iyiydi.. Güzel aktivite insanı bya rahatlatıyor :))
Niye olmadı aslında kolay
İlerde olur.. :))
Topraksız Tarım daha ilgi çekici katlı sistemler vs :))
Bağ bahçe ile uğraşmak çok daha zor.:))
Evet severim kendi çfitliğimi ya da topraksız tarımımı yapmayı düşünüyorum veya kendi seramı oluşturmak istiyorum. Belki de ufak bir laboratuvar kurarım. Seviyorum bu tür şeyleri.
Umarım
Fındık işi yorucu ve pis oluyor. Sabahın erken saatlerinden kalkıp akşama kadar bahçede oluyorsun. Bir yemek yemek için öğle molan var. Onun haricinde tüm gün ayaktasın. Bahçe demek toprak demek zaten. Fındığın gübürleri üstüne düşüyor sıcağın altında.
Hiç sevmem. Tarla bir tık olabilir. Bahçe kadar tüm gününü almıyor en azından.
Çok zormuş gerçekten de
Cevap
21Cevap
Severim ama yok maalesef oturduğum yerde bahçe falan. Artık yaşlanınca ilgilenirim 😄
Fazla ilgilenmedim ama seviyorum. İşyerinde ki çicekleri sulama görevi bana verildi ve cidden güzel bi hgis veriyor sularken bile
Evet bahçe işlerini çok seviyorum özellikle besimizle uğraşmayı sılaj yonca balyası yapmayı ağaç dikmeyi sera yapmayı seviyorum iyi geliyor bana
Kesinlikle öyle
Hayır sevmiyorum nedense aşırı yorucu bi iş. Toplamayi seviyorum ama
Hiç anlamam ama ekilmiş bağ Bostanda gezip yemek dersen en başta ben varım
Bahçeli evde yıllardır yaşıyorum ve yeter başkaları yapsın birazda diyorum
İleride yapacağın tek uğraş bu olur kesin ufak kendi çapımda
Severim ama bahçe yok köyde de yaşamıyorum keşke imkanım olsa da bahçede vakit geçirsem
Bahçede olmayı severim. Ekip bicmeyi sevmem.
O da olur
Balkonumda yetiştirebilirim ama onun dışında tarla bahçe işleri hiç benlik değil 🥲 konfor alanımı seviyorum djgnkdngkf
hobi olarak yapıyorum severim
Evet bazen uğraş lazım kafa dağatıyor hafta sonları gidilğinde
Evet çok severim ki İstanbulun göbeğinde minik de olsa toprak işiyle uğraşırım artık her sene ne ekersem bide çiçeklerim var
Ben kahve keyfi yapmayı seviyom
Çok seviyorum çokkkk anlatamam
Hayır hiç sevmem Bana göre şeyler değil
Her daim sevdiğim işlerdir.
Güzel
Şehirde doğup büyüdüğüm için pek anlamam
Severim ama maalesef bana göre işler değil
Tabi severim
Çok severim
benlik değil
Severim
Aynen arada yaparım
Sevmem pek
pek sevmem aslında benlik değil
Severim ben
Satip yemişler
Görsel bile alıntı nasıl sevmek bu
Anladın sen
İnsan kendi tarlasını bari paylaşır
Nazar mı değer haha
Bende dinleyemem sanal tarlayı
Zor olmadı mı sanal tarla bulup kazma kürek bulmak internetten galerinde hazir varken 😂
Ekili mı tarla
Tarım kadını kendi emeğini paylaşmaktan gurur duyar 😂
Çünkü elin değmiyor hazıra konuyorsun
Bay
Azıcık
Evet
Hiç sevmiyorum
severim bağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı