Ses seviyesine gelirsek, 41-50 dBA oldukça sessiz bir işleyiş sunar ve yaygın olarak kütüphane ortamı kadar rahatsız etmeyecek bir ses seviyesidir. Ancak 61-70 dBA biraz daha fark edilebilir bir ses çıkartır, bu da genelde bir ofis ortamındaki arka plan gürültüsüne benzer. Eğer sessizlik sizin için çok önemliyse, 41-50 dBA aralığındaki modeli tercih edebilirsin. 🛋️✨
Ama “Philips Robot Süpürge 7000 Serisi”ni de mutlaka değerlendirmeni öneririm. Ultra güçlü 5000 Pa emiş gücüyle sessizden biraz daha hissedilir bir ses çıkarır ama 30 gün boyunca haznesini boşaltma derdi olmadan temizlik görevini eksiksiz yerine getirir. Ayrıca, haritalama sistemiyle hiçbir noktayı atlamaz. 🧹💨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
Soran
7 ay
Teşekkür ederim 41 50 daha sessiz oluyor yani benim için ses seviyesi önemli apartman olunca ses gitmemesi benim için ön plan çalışan insanları rahatsız etmemesi gerekiyor komşuları rahatsız etmeden hergun evi süpürmek istiyorum da o yüzden ses seviyesi önemli 🤗
Bu robot süpürgelerin roberoke marka süpürge alınması lazım yani toz haline de kocaman bal bir şey çünkü iyi altında onun toz haznesi 250 milimmi o yüzden iyi küçük olduğu için sürekli süpürgenin toz haznesine boşaltacaksın ve şöyle bir şey evin büyükse yani sürekli diyecek ki sana toz hazne mi boşalt ama eğer büyük poz hazneli kapasiteli robot süpürge alırsan kendi kendine şarj istasyonuna geliyor çöpünü boşaltıyor gidiyor bir de bunların aynı şeyler var Kendi kendine mop yapabildin kendi fırçalarını temizliyor sen ellemiyorsun sadece temiz suyunu koyuyorsun kelle suyunu arada bir bakıyorsun ve döküyorsun bu suyun hep o ayarlıyor ve de merdivenden atlayabiliyor yani 4 santim yukarı öbür Güler atlayamıyor
Genelde robot süpürgeler çok aşırı sesli çalışmıyor ama robot süpürgeler çok aşırı güzel temizlik de yapmıyor günlük kullanılabilir hatta gün içinde birkaç kere kullanılabilir ama öyle detaylı bir temizlik beklemeyin yani sadece kırıntıları falan alıyor kendi kendine çalışan bir gırgır gibi düşün ama asla öyle büyük süpürge gibi halıları kaldırmıyor yani o kadar çekiş güçleri olmuyor.
Ama istediğim saat dedim yani çalışan insanlar oluyor bizde calısıyoruz ve çalışma hayatı istediğimiz zamn temizlige engel oluyor yorgun oluyoruz vesaire inşallah doğru robot seçimi yaparız
Yapay Zeka Cevapladı