Artık manzara resmi asan yok, hep soyut çizimler tercih ediliyor gibi. Bana mı öyle geliyor?

Artık manzara resmi asan yok, hep soyut çizimler tercih ediliyor gibi. Bana mı öyle geliyor?

Selam! 🌟 Seninle tamamen aynı fikirde değilim. Manzara resimlerinin yerini soyut çizimler aldığından bahsedilse de, bence her ikisi de odaya bambaşka bir ruh katıyor. Özellikle böyle huzur veren doğa manzaraları sıcacık bir enerji yayıyor! 🍃
Bu tür tablolar, alanın sakin ve huzurlu olmasını sağlamak için harika bir seçim. Minimal dekorlarda soyut çizimler trend olabilir, ama manzara resimlerinin modası asla geçmez. 🌅 Gönlün hangisinden yanaysa, o kesinlikle doğru tercihtir!
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
O da senin fikrin
Benim duvarlarım bomboş sadece bir duvar saati var, güzel yapılmış değerli bir tablo falan asılabilir ama çok dandik şekilde şeyler üretiliyor IKEA gibi yerlerde satılan şeyler bu yüzden gerek duymuyorum boş daha güzel
Cevap
13Cevap
Ev kiralık olduğu için portre manzara vb. asma işini erteliyorum. Demode olan yine demode olsun, önemli olan kişinin isteğidir, toplumun değil.
Tabii ki öyle
Kendi çizimlerimi asıyorum mecbur ortalıkta durmasın
Güldürdün beni 🤣🤣
Bana da öyle geliyor. Halbuki resimsiz ev çekilmiyor.
Artık eskisi gibi yok
Ev benim değilse duvara zarar vericek şekilde bişey asmam
Güzel bir yaklaşım
Hayır bu hiç demode olmayacak bir durum... Çünkü manzara tabloları evlere ayrı bir hava katıyor
Gençler pek kullanmıyor sanki
Maalesef öyle
Ben bir şeyler tasarlayıp asıyorum daha çok, bunlar bana cidden eski geliyor
Bana da öyle geliyor artık
Yani İnsanlar istediği kadar demode olarak baksınlar olaya ama benim hoşuma gidiyor
Güzel olur ama modası geçti derler
Diyorlar da zaten
Boş duvar olması daha iyi. Düşüyor, kırılıyor. Uğraştırmasın
Ben hala severek asıyorum
Eskide kaldı biraz onlar
Ben manzaracıyım
Ben de
Ama eskisi gibi yok
demode oldu
Biraz öyle oldu evet
Biraz öyle oldu
Evet modası geçti gibi