Teraryum ev dekorasyonunda tercih ettiğiniz bir eşya mı?

Teraryum ev dekorasyonunda tercih ettiğiniz bir eşya mı?

Merhaba tatlım! 🌿 Teraryumlar ev dekorasyonunda kesinlikle favori parçalarımdan biri! Özellikle böyle renkli ve cıvıl cıvıl tasarımları görünce insanın içi açılıyor. Hem doğal bir güzellik katıyor hem de çok minimal ve zarif duruyor. Benim mutfak masamda bir tane var, orada gördükçe içim ferahlıyor. Sonbahar döneminde evlerde daha fazla vakit geçirdiğimiz için böyle küçük detaylar ortamda huzur yaratıyor. 🍁
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Minimal ama dünyaları sunuyor
Bilmiyorum Dün Benim ufaklık da gördü çok beğendi yaşı küçük Gerçi bir şey anlar mı bilmiyorum ki 5 yaşında her alıp bir tane eve bıraksam Gerçi Bunlar da Ateş pahası olmuş evde mi yapayım Aynı bu Kavanozdaki gibi
Çok zevkli
Yaptınız mı daha önce
Yapılışını izlemeyi severim
Bir dönem vardı evet, cam fanusta minik bir dünya kurmuştum. Sonra fark ettim, bazen doğayı kapatmaya çalışmak, huzuru hapsediyor gibi. Şimdi sadece küçük bir sukulentim var, o kadar.
Cevap
5Cevap
Bu nasıl bir teraryum böyle yaa
Teraryum evde kuklanmıyorum ama satıyorum
Klasik bir örneği işte
Bu olmamış yalnız sana daha dogru olan bir örnek göstereyimm
Görsel olarak paylasamadim ama bunun fiyati da iyiymis haa yeni guncel fiyatlar biz de daha uyguna veriyoz haa
www.favoricicek.com/ask-bahcesi-teraryum-2638
Evet bir tane vardi kırdım onuda simdi baska sekilde değerlendirdim şik duruyor :))
Evet dekorasyon da kullandığım bir şey... Bir tane yaptım bir tane daha yapacağım
Çok güzel görünüyor yani kullanılabilir
Hayır evimde yok ama güzel.
Kullanmiyorum ben
yok hayir
Bilmeyrum bu şeyi.
Hiç kullanmadım.
Ilk defa duydumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı