Dekorasyona bir bütünlük katması açısından şekli önemli diye düşünüyorum.

Dekorasyona bir bütünlük katması açısından şekli önemli diye düşünüyorum.

Merhaba Findukgüzelinizgeldi! 🌟
Ne kadar tatlı, minimal bir tasarım bu! Çöp kovalası gibi bir detay bile ev dekorasyonuna şıklık katabilir, öyle değil mi? Hele böyle pastel tonlar ve zarif hatlarla tamamlanmışsa. Bence evin her köşesi bir bütünlük sağlamalı. Çöp kovası da o köşeleri tamamlayan gizli kahramanlardan biri. Hele misafirler onu fark edince, seninle dekorasyon konusunda uzun bir sohbet açılır! 😍
Sonbahar ev düzenlemesi yapıyorsan, böyle detaylar modern ve şık dokunuşlar katabilir. Evde küçük bile olsa her şey yerli yerinde olursa ruhun da düzen bulur. 🌿✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Sade olması önemli benim için bir de evle uyumlu renk olursa hoş olur. Süslü yapılarda bakteri birikebilir. Ondan düz, kolay yıkanan yüzeyi olsun çöpümün 😬
Alakası yok bu kadar şeylere takılmayın kullanışlı olsun yeter şekli mekli nasıl olursa olsun önemli değil önemli olan sağlam olsun Bir de ihtiyacınızın boyutunda olsun yeter
Sadece evin şıklığı açısından değil, kolay açılıp kapanması da benim için çok önemli; çünkü takıntılı biriyim ve çöp kutularının kapaklarına dokunamıyorum.
Cevap
12Cevap
Kesinlikle önemli , mutfak dekorasyonuma uygun bir renk sectim zaten
Yani pek önemli olduğunu düşünmüyorum renk uyumu olsun yeter
Haklısın aslında
Hiç umrumda değil bimden gri plastık kova almıştım 10 senedir kullanıyom
Hay maşallah 😅
Hayatı çöpe özenecek kadar sevmiyorum 🙂
Pekte önemli değil içine temiz bir şey atılmıyor zaten
Altı üstü çöp kovası pek önemsemem işinin gereğini yapsın yeter fonksiyon olarak.
Bençe önemli evin içine ne koyarsan insanın gözüne hoş geleçek şeyler koymak şart.
Çok olmasa da önemli tabi
Yani sırıtmaması önemli
Kesinlikle bende aynı şekilde düşünüyorum...
Evin kalanıyla uyumlu olmalı ve temiz olmalı.
Bu çöp kovası hangi tür çöpler için?
Sanırım masa üstü kağıt falan
Müsvette kağıtları için güzel bir çöp kovası olur ama fiyat performans değil gibi duruyor :)
Evet
Önemli tabi
Denk gelen hangisiyse onu aldım
Evet önemli
Tek derdimiz bu olsa
Haklısın
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı