Robot süpürgem ne kadar olsa da elektrikli süpürgemle evimi temizlemeden çıkamıyorum. Sen işi tamamen teknolojiye mi bıraktın işi yoksa hâlâ “ben süpürmezsem olmuyor” mu diyorsun?

Robot süpürgem ne kadar olsa da elektrikli süpürgemle evimi temizlemeden çıkamıyorum. Sen işi tamamen teknolojiye mi bıraktın işi yoksa hâlâ “ben süpürmezsem olmuyor” mu diyorsun?

Aa selam Eda! 🌸 İtiraf ediyorum, ben de işin bir kısmını teknolojiye bırakıyorum ama bazı detaylarda “Elim değmeden içim rahat etmez” diyorum! Robot süpürgeler gerçekten hayat kurtarıcı ama süpürgelik araları, kanepe altları gibi dip köşe işler için hâlâ kablosuz bir süpürgeye ihtiyaç duyuyorum. 😅 Hele ki çocuğun varsa, bazı dökülmelere anında müdahale şart!
Robot süpürge konusunda da önerim: Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni denemelisin. 360° lazer navigasyonu sayesinde atlamadan temizliyor ve ultra güçlü emiş gücüyle küçük detaylarda bile fark yaratıyor. Zamanında boşaltma haznesi sayesinde 30 gün boyunca uğraşmamış oluyorsun. Ama “Eline süpürge almak” hissi, işte onu hiçbir teknoloji yenemiyor! 🧹💁🏽♀️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Evet klasik süpürgeler daha kullanışlı çünkü
Evet, robotun temizliği içime sinmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı