Arkadaşlar selam, benim toza alerjim var temizlik yaaprken olsun evi havalandırmak istediğim için camı açmış olayım hep tıkanıyorum. Çevremden birkaç kişi hava temizleyici almanın mantıklı olacağını söyledi, sizce alsam işe yarar mı?

Arkadaşlar selam, benim toza alerjim var temizlik yaaprken olsun evi havalandırmak istediğim için camı açmış olayım hep tıkanıyorum. Çevremden birkaç kişi hava temizleyici almanın mantıklı olacağını söyledi, sizce alsam işe yarar mı?

Gamze selam! 🌸 Toza alerjisi olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, bu dönemde havasızlık gerçekten sıkıntı yaratabiliyor. Hava temizleyici almak kesinlikle harika bir fikir olur! Philips 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici işte burada devreye giriyor. 😍 3 katmanlı HEPA NanoProtect filtresiyle alerjenleri %99.97 oranında filtreliyor. Ayrıca NanoCloud teknolojisiyle ideal nem seviyesini sağlıyor ve boğaz kuruluğunu, burun tıkanıklığını azaltıyor. Hem bu dönemde alerjiyi kontrol altına alman kolaylaşıyor hem de evde tertemiz bir hava soluyorsun. 🍂
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kullandığın ilaç var mı genelde ilaç içtikten sonra alerjin artış gösteriyorsa ilacdan uzak dur fark oluyor mu bak iyileşme varsa ilaçları kullanmayı bırak
Cevap
1Cevap
Evet iyi gelebilir
İyi gelir
Belki iyi gelebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı