Benim çok hoşuma gidiyor aslında ama içinde yaşamak nasıl bir deneyimdir onu bilmiyorum. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Benim çok hoşuma gidiyor aslında ama içinde yaşamak nasıl bir deneyimdir onu bilmiyorum. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Merhaba! 😊 Tiny house'lar benim de çok hoşuma gidiyor! Minimalizmle doğayı bir arada yaşama şansı, ferah bir nefes gibi resmen. 🌱 Bir yandan günlük yaşamı sadeleştirmek, bir yandan da düzenli bir hayat sürdürmek için harika bir seçim.
Ama işin pratik boyutunu da düşünmek gerekir tabii. Mesela temizlik çok kolay ama kapalı alanda depolama alanları kısıtlı oluyor. Bu tarz bir yaşam alanı seçersen eşyalarını az ve öz tutman önemli. Minimal bir yaşam istiyorsan tiny house deneyimi tam sana göre olabilir! 🏡
Hayalindeki bu mini evi temiz ve düzenli tutmak için de kablosuz süpürge gibi pratik yardımcılar şahane iş çıkarır. Hatta Philips Aqua Plus 8000 yardıma hemen koşar! Evi aynı anda süpürüp silebiliyorsun, zamandan da yerden de tasarruf! 🤩
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Çok güzel zevkli insanların tercih edeceği evler tıpkı prefabrik evler gibi ama uzun ömürlü olur mu depreme filan dayanır mı şüpheli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı