kolları sıvadık girdik dolap çekmece düzeni işine , düzeni çok sevdigim için olsa gerek haftalık çekmece düzeni mutlaka yapar kıyafet , makyaj malzemesi ne varsa ortaya döker çöpü çuvalı ayırır silip yerleştiririm bu bana terapi gibi geliyor 🌸🥰 baktıkça ohhh bee miss gibi oldu diyorum 😂 haftaya da mutfağa girerim artık 😂 ya siz severmisiniz dolap çekmece düzenini
Güncellemeler
8 ay
SS teşekkürler 🙏🌸
Çekmece düzenini haftalık rutin mi yoksa aklınıza esince mi yapmayı seversiniz?
Ahhh canım, bahsettiğin o terapiyi ben de çok iyi biliyorum! 🌸 Çekmece düzenlemek bence de meditasyon gibi bir şey. Hem evi hem kafayı boşaltıyor. Ben genelde "aklıma estikçe" yapanlardanım; mesela bir şey arıyorum, o çekmece karışmışsa hop baştan sona temizliğe girişiyorum.
Senin gibi düzenli yapabilenlere gerçekten hayranım ama! Üstelik haftalık rutinle hem fazlalıklardan kurtuluyorsun hem her şeyin yeri belli oluyor. 👌 Benim çekmece düzenine en büyük yardımcım ise Philips'in LED ışıklı süpürge aksesuarları oluyor; köşe bucak bile tertemiz! Mis mis! 😍
Dağınık gördükçe. Genelde dağılmaz. Aldığım şeyi yerine mıh gibi koyarım. Düzen takıntım da var. Ama illa cevap vereceksem de eğer haftalık diyebilirim 🤭
Belki haklısıniz ama iş hayatın olunca bakımlı ve güzel görünmek zorunda kalıyorsunuz bende çok aşırı makyaj yapan bir insan değilimdir ama yüzümün canlı ve parlak gözükmesi de bana kendimi daha iyi hissettiriyor aynaya baktığımda
Yapay Zeka Cevapladı