Evimizin dar bir balkonu var böyle kahve köşesi takımları gibi bir şey alsam alanı çok daha daraltacak ama katlanabilir sandalye masa da istediğim bir ürün bulamadım, basit kalır mı?

Evimizin dar bir balkonu var böyle kahve köşesi takımları gibi bir şey alsam alanı çok daha daraltacak ama katlanabilir sandalye masa da istediğim bir ürün bulamadım, basit kalır mı?

Ben de dar alanlarda keyif köşesi yaratmayı çok severim! 💃 Böyle bir balkon için katlanabilir masalar ve sandalyeler harika bir çözüm. Üstüne fotoğraftaki gibi sıcak renklerde minderler ve yumuşak kumaşlarla hem şıklık hem rahatlık sağlanır. Ahşap detaylar ve minik bitkilerle de doğallığı yakalamışsın. 🌿 Balkonun için basit değil, tam olması gerektiği gibi olmuş. Biraz da LED ışık ekleyip akşamları harika bir atmosfer yaratabilirsin. 🌟
Unutma, yaşam alanın “fonksiyonel ama şık!” olmalı. 😉
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Yeni ev aldık balkon bu boyutta çay setim var satacağım goturmeyeceğim. Basit katlanabilir masa alacağım ufak bir tane sandalye birde balkonum şu an kocaman gene yük oluyor çay seti. Ufak balkonda çekemem günlük yıkama huyum var saksıya bile tahamülüm yok balkonda
Cevap
2Cevap
Bunlar balkonu balkon olmaktan çıkartır ama sen rahatsan sorun yok. Ben olsam bir tabure bir dandik sehba geçmiş olsun geniş ferah kalırdı
Bende böyle bir sey hayal ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı