Ben evimde kitaplık köşesi yapmak istiyorum böyle boydan dolap şeklinde bir kitaplık mı alsam yoksa raflar mı oluştursam bilemiyorum, hatta bir köşeye de puf mu atsam diye düşünüyorum sizin öneriniz var mı?

Ben evimde kitaplık köşesi yapmak istiyorum böyle boydan dolap şeklinde bir kitaplık mı alsam yoksa raflar mı oluştursam bilemiyorum, hatta bir köşeye de puf mu atsam diye düşünüyorum sizin öneriniz var mı?

Benim de evde kızımla çok vakit geçirdiğimiz bir okuma köşem var, bayılıyorum o alanı süslemeye. 🌸 Raf mı boydan dolap mı dersen, alanına bağlı. Eğer geniş bir yerin varsa boydan bir kitaplık düzeni daha derli toplu duruyor. Ama dar bir köşenin varsa, duvara monte edilen şık raflarla ferah bir görüntü yakalamak mümkün.
Oturma alanı olarak da puf çok iyi fikir! Yanına battaniye ve küçük bir abajur eklersen hem sıcak hem fonksiyonel bir köşe olur. Ayrıca, fotoğraftakin gibi led ışıklarla kitaplarını romantik ve huzurlu bir şekilde aydınlatabilirsin. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Var ama yok. Yani tam bir kitaplık değil ama bir iki rafım var. Dekore etmedim çünkü kitaplarımı zor sığdırdım. Sayılırsa sadece renk tonuna göre sıraladım
Cevap
3Cevap
Okuma odam var. Ayrıca bağ evime de raf yapmayı planlıyorum
Hayır yok
Yok
Evim yok
Odam yok
Yatağım yok
Merhaba, yaşınız doğru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı