Görünüş olarak çok güzel duruyor ama pişmanlık oluşturur mu tek duvarı boyasak mesela?

Görünüş olarak çok güzel duruyor ama pişmanlık oluşturur mu tek duvarı boyasak mesela?

Ben de renklerle denemeler yapmayı severim, tek duvarı koyu renge boyamak inanılmaz bir fark yaratabilir. 🎨 Hem derinlik hissi katar hem de odanın havasını değiştirir. Ama açık tonlarla denge kurmayı unutma, aksi halde odan karanlık görünebilir.
Boya sonrası temizlik için ise hayatı kolaylaştıran bir önerim var: *Philips Aqua Plus 8000*! Boya dökülmelerini hızla temizler, iz bırakmaz. Tabii bir yandan evi toparlamak istersen *Philips Robot Süpürge 7000 Serisi* de devreye girer. Hem rahat, hem etkili! 💪
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Katılıyorum
Kırmızı bile yaptım. Antrasite yakın bir gri yaptım. Kontrast yapmıştım baya güzel olmuştu tabi eşyalarla, tablolarla tamamlanınca göze batmıyor.
Kırmızı askında çok tatlı duruyor. Cesaret isteyen renk ama eve de bağlı
Boyayı satın aldığım adam salona yapacağım diyince beni vazgeçirmek için çok uğraşmıştı. Abla sen deli misin salonda kırmızı hiç olur mu bak pişman olursun gel normal renklerden al diyerek ahahahshsjsjsjsjdjdj ben vazgeçmedim herkes sen iyice delirdin derken son halini gördükten sonra bayılmışlardı. Bir de tek duvarı mürdüm yapmıştım o da harikaydı. Cesaret etmek gerek biraz koyu renklere ama aydınlık bir ev olması da şart.
Ev ışık almazsa hiç tercih etmemek lazım zaten renk de kendini göstermez. Buarada burcun ne merak ettim
Beim salonun bir duvarı bu renk turuncu :)).. Eski evimde duvar resimleri vardı çeşitli tablolardan.. Bu evde yapmadım.. Genelde farki tenli duvarları seviyorum :))
Bu tam turuncu değil
Cevap
11Cevap
denemedim
Merak ediyorum
Denemedim deneyeceğim sanmıyorum çünkü koyu renk içimi daraltıyor... Ama aşırı koyu olmadıktan sonra tabii boyarım... Ama cırtlak koyu benlik değil...
Evet herkes sevmez
Yani psikolojik olarak beni daraltıyor... Aslında koyu renkleri seviyorum ama işte evde ne bileyim
Ben de evde boğuluyorum
Koyu renk olunca
Gerçekten mi
Geniş bi evse güzel duruyor küçük bir evde basık bi hava oluşturuyor. sonradan kapatması açığa dönmesi cok zor tek duvar denenebilir
Evet katılıyorum
İç mimar olarak büyük alanda tavsiye etmiyorum. Uzun vade de boğar. Kontrast için kısıtlı alanda kullanılabilir.
Doğru diyorsun
Koyu renk genel de tek duvara yakısıyor bana göre bütün evin koyu olması fazla kasver olusturur
Bütün ev düşünemiyorum tek duvar olsa mesela
Benim salonun bi duvarı bu fotodaki gibi turuncu çünkü canım öyle istedi
Bu koyu turuncu biraz
Evde beyaz yoğunluk olursa hem geniş hem ferah görünüyor
O doğru
Kücük kizim bi tarafi lila istediği icin bi büyük duvari ve bi kücük duvari yapmiştik cokta güzel gözüküyordu diğer tarafi pempeydi
Oda çok iyi ışık alıyorsa ve önüne mobilya gelecekse evet, aksi halde boğucu geliyor baba
Oda küçükse çok karanlık oluyor gerçekten
Ay severim koyu renk ama bir süre sonra insanın içini bayar yaaa bide depresyon anında aboooo
Koyu renkler kasvetli geliyor bana sevmiyorum
Kasvet getiriyor küçükse bir de
Açık renkli daha ferah oluyor.
Evet macera aramaya gerek yok
Marjinal gru denedm sayilir mi kyu renkten
Tabii ki
Ev sağlam gün ışığı almıyorsa tercih edilmemeli. Bunalıma sokar insanı.
Köyü renk karanlık gosteriyor
Yok denemedim
Ben de
Cesaret ister ben o denli cesur değilim
denemedim
çok karanlık olmazmı ya
Hayır denemedim
Açık olmalı.
Denemedim
Evet çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı