Ev & Yaşam Ertelenen işlere el atma zamanı! Evin hangi köşesi temizlenmek için seni bekliyor? (Sayfa 3) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2729 Ertelenen işlere el atma zamanı! Evin hangi köşesi temizlenmek için seni bekliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 56 kişi beğendi
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Kimsenin aklına dam gelmiyor he 🤣 ya da çatı 😂 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Ev & Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Dip köşe temizlik yapılmalı 1 0 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Genel olarak annem için yattığım oda oluyor 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Ev & Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kendi odam bekliyor temizlemem icin 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 8 ay Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Odamın köşesi hemen temizlicem 1 0 Yorumla
EsmerAdam0950 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 7 ay belirli günler aralığında temizlerim, evim. 0 0 Yorumla
Gülbeşeker_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Yarın dip köşe yapicam şimdi enerji topluyorum 0 0 Yorumla
Siriusemre Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Ben yine ertelemeye devam ederim ahahah 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Ev & Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Ben aldım kullanıyorum üç hafta önce.. 0 0 Yorumla
Zehrizıkkımlı Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Her yer ayrı bekliyor Katya gelse de yapsa keşke 0 0 Yorumla
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 8 ay Sarı bez halleder gibi 😂😂 0 1 Yorumla intikam_vakti 6 ay burada mısın? Yorumla
JulioSezar34 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Balkon ve camlar. En çok uğraştıran ve yoran şey 0 0 Yorumla
SABAHATAŞKAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Hiç bir köşesi beklemiyor her yer tertemiz 0 0 Yorumla
Muhasebeci1adam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 8 ay bilgisayar odası beni bekliyor sanırım 0 0 Yorumla
Hüseyin7210 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Heryerini temizlek lazım temizlik güzeldir 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 8 ay Ev & Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Her köşesini temizlemek gerekiyor 0 0 Yorumla
VenüsünSırrı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Valla her köşesini temizliyorum mecburen 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Aksama var temizlik ve yardımcımız yine philips 0 0 Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Daha dün temizledik. Hiçbişey yapamam valla 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Temizlikten nefret ediyorum
Hepsinden birer tane lazım
Kimsenin aklına dam gelmiyor he 🤣 ya da çatı 😂
Dip köşe temizlik yapılmalı
Genel olarak annem için yattığım oda oluyor
Bir haftadır temizlik yapmadım
Masam ve çevresi bekliyor 😃
kendi odam bekliyor temizlemem icin
Odamın köşesi hemen temizlicem
Ertelemem ki ben temizlerim
4bir kosesi bekliyo bakalim
Philips candir herseyiyle mukemmel
belirli günler aralığında temizlerim, evim.
Yarın dip köşe yapicam şimdi enerji topluyorum
Ben yine ertelemeye devam ederim ahahah
Ben aldım kullanıyorum üç hafta önce..
Yeni taşındım her bir köşe beni bekliyor 😂
Kapı kolu dddd bir şey yok yarın dışarı çıkacam ya da olabilir
Daha yeni yaptım tekizlik
Her köşesi bekliyor diycem ama yln
Ben aldım gayet başarılı tavsiye ederimmm
her köşesi bekliyor desem
Philips ürünleri kaliteli oluyor
Bütün Dolap içleri diyebilirim...
Bu markanın dikey süpürgesi çok güzel.
Her yer ayrı bekliyor Katya gelse de yapsa keşke
Temiz zaten çok temiz tertemiz
Komple her yer temizlenecekkkkkkk
Tabiki de en çok salon ve mutfak...
Kaliteli marka kullanışlı
Yerler supurmesi aynen oyle
Çatı katı ve araba Garajı
Her köşesi bekliyor beni resmen
Sarı bez halleder gibi 😂😂
burada mısın?
Elektrik süpürgesi ve paspas😁
Balkon ve camlar. En çok uğraştıran ve yoran şey
Odam biraz dağıldı, ama çok az
Hiç bir köşesi beklemiyor her yer tertemiz
bilgisayar odası beni bekliyor sanırım
Bence en güzel Philips marka süpürge
Yatak örtüsü değiştirmem lazım
Heryerini temizlek lazım temizlik güzeldir
Philips her zaman için güvenilir.
Her köşesini temizlemek gerekiyor
Bizim evi de temizleyin pls
Valla her köşesini temizliyorum mecburen
Tabii ki... Her köşesi...
Aksama var temizlik ve yardımcımız yine philips
Oturma odası bekliyor kesinlikle
philips her zamanki gibi bir numara
Ev işi yapmaktan sıkılıyorum. Yardımcı Philips lazım.
Philips varsa işler kolaydır
Hiçbir yer, evimi hep temiz tutarım.
Daha dün temizledik. Hiçbişey yapamam valla 😅
Balkon ya canım nargilem tabiki ii
Yazlık-kışlık yer değiştirme dönemi
Evin bütün odaları her köşesi
Kızımın ve oğlumun odası 😂 🤣 😁
Sağ köşe her zaman bekliyor.
Evin her köşesi beni bekliyor ya