Ev & Yaşam Ertelenen işlere el atma zamanı! Evin hangi köşesi temizlenmek için seni bekliyor? (Sayfa 2) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2729 Ertelenen işlere el atma zamanı! Evin hangi köşesi temizlenmek için seni bekliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 56 kişi beğendi
bilgeayab Takip Et Xper 1 Yaş: 28 8 ay Her kosesi be askooo insallah ilham gelirse yaparimmmm 1 0 Yorumla
hüzünlümenekşe Takip Et Xper 1 Yaş: 27 8 ay Mutfağım çok kirli üzüntüden hiçbir yeri temizleyemiyorum 1 0 Yorumla
birisi_92 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 8 ay Her köşesi ama ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
Quenkty Takip Et Xper 5 Yaş: 24 8 ay Temizlik yapmayı severim ama baya zor geliyor üşeniyorum xkdnndvd 1 0 Yorumla
Loya013 Takip Et Xper 4 Yaş: 57 8 ay odam bekliyo temizlememi üşeniyorum da yardım etseniz de temizlesek 1 0 Yorumla
Murad_Diyebilirsiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 7 ay Her köşesini temizlemem gerekiyor ama başlıyacak yer yok 0 0 Yorumla
Defne00__ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 7 ay Dolap üstleri her zaman en çok gözden kaçırılan bölgedir. 0 0 Yorumla
MySterioussman Takip Et Xper 1 Yaş: 33 7 ay Tüm ev beni bekliyor ama Philipsle hersey daha kolay 0 0 Yorumla
çiğdemwioo Takip Et Xper 1 Yaş: 19 7 ay Ev direk beni bekliyor maalesef biraz daha beklemesi lazim 0 0 Yorumla
efsane2025 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 7 ay En çok mutfak kış stokları yapıldı yerli yerine konulacak 0 0 Yorumla
masterkopat Takip Et Xper 1 Yaş: 25 7 ay vallahi dün çamaşır makinesinin hortumu koptu. mutfak beni bekliyor. 0 0 Yorumla
Walminamx Takip Et Xper 1 Yaş: 19 7 ay Temizlik benim için olmazsa olmaz bir şey heryeri temizlerim 0 0 Yorumla
pac_man77 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 7 ay Tabi ki yatak odası, sanirim kendi kendine dagiliyor benlik bisey yok yani ortadA😀 0 0 Yorumla
vessia Takip Et Xper 2 Yaş: 25 7 ay Temiz olmak lazım tabii. Pis ortam olunca düzgün bile düşünemiyorum bem 0 0 Yorumla
Gurbetciladyy Takip Et Xper 4 Yaş: 19 8 ay Bende robot süpürge ve el süpürgesi var yeterli bence 😅 0 0 Yorumla
muhittin_99 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 8 ay @Philips ürünlerini kullanıyorum. Temizlik yapmaya gelenler için büyük rahatlık oldu :) 0 0 Yorumla
190bigboy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 8 ay Philips süpürgeleri öneririm bir numara gerçektende 0 0 Yorumla
esilaylrrm Takip Et Xper 1 Yaş: 19 8 ay benim odaamm hergün yerler saç doluyor rahatsız edici 0 0 Yorumla
Yaktın-be-dunya Takip Et Xper 1 Yaş: 38 8 ay Her el attığım yerde onun saçı cikoyor korkuyorum istemiyorum temizlik 0 0 Yorumla
Sinan06b1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 8 ay Temizlik önemli elbette her hafta veya her yemek sonrası 0 0 Yorumla
tatlikiz21gs Takip Et Xper 5 Yaş: 28 8 ay Daha yeni dip köşe temizlik yaptım mükemmel kokuyor ev 0 0 Yorumla
asilamop Takip Et Xper 5 Yaş: 20 8 ay Dolabımın içi bekliyor onu yapmam lazım hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
mutlulukarayanadam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 8 ay Evet arkadaşlar bu kadar çok harika bir Fikir olmuş 0 0 Yorumla
gönülsayfasi Takip Et Xper 4 Yaş: 38 8 ay Valla kendi yatağımı toplarım odamı temizlerim sadece köşe değil 0 0 Yorumla
mami3201 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 8 ay Kanepe bekliyor yav geliyor geldikçe bu ne kardeşim 0 0 Yorumla
esooww Takip Et Xper 1 Yaş: 18 8 ay Mutfak sonra oturma odası sonra yatak odaları son olarak banyo falan 0 0 Yorumla
fafarofifiro Takip Et Xper 4 Yaş: 30 8 ay Cam kenarı. temizlense iyi olur sürekli sigara içiyorum 0 0 Yorumla
saysoo006 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 8 ay bizde de var cok severek kullanıyoruz annemle bayıldık 0 0 Yorumla
Busesyn Takip Et Xper 1 Yaş: 33 8 ay Bir başak burcu olarak iki güne bir dip köşe yapmazsam kafayı yerim 0 0 Yorumla
yeteneklikanguru Takip Et Xper 2 Yaş: 24 8 ay bütün odalar incine cincine bekliyor ben çünkü yılda bir anca temizlerim.:;)) 0 0 Yorumla
Aslan1854 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 8 ay Giriş kapıdan başlayıp odaları bitirerek devam edilir 0 0 Yorumla
HilmiiCannn Takip Et Xper 1 Yaş: 99 8 ay En zor. İş ev temizliği ben sahsen kendi basıma yapmaktan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Unmaestromodesto Takip Et Xper 2 Yaş: 34 8 ay Temizlik yapamayacak kadar tembelim. Başkalarına yaptırıyorum ama. Onda sorun yok. 0 0 Yorumla
XkamyonnX Takip Et Xper 4 Yaş: 28 8 ay Ev kalktı ayağa yürüyor her köşesi beni bekliyor şu an 0 0 Yorumla
AskDevrimi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 8 ay Bence pratik ve faydalı işlevsel olarak konfor arayanları cezbeder 0 0 Yorumla
handehhhhmm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 8 ay Önce bir kendime ait evim yok özellikle eşyalarım offf 0 0 Yorumla
strbella Takip Et Xper 1 Yaş: 24 8 ay Temizlik yapmayı seviyorum ama bazen çok zorlayıcı olabiliyor 0 0 Yorumla
Bordoojeliiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 34 8 ay Her yerrrri pislik goturuyor evi yakında belediye gelip temizleyecek 0 0 Yorumla
MesutSakarya54 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 8 ay Philips marka ürünleri üzerine tanımam. Kalitenin adresi 0 0 Yorumla
önemsizbiriisteya Takip Et Xper 5 Yaş: 35 8 ay İş yoki abla var temizliyor Ogün evde olmam 8 odada başarılar 😅 0 0 Yorumla
Enescicek0112 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 8 ay Güney tarafında bulunan köşesini temizlemek için uygundur 0 0 Yorumla
CDEmine Takip Et Xper 3 Yaş: 24 8 ay Akıllı ev yapmayı düşünüyorum ve prizlere akıllandırmak istiyorum akıllı ışık vs 0 0 Yorumla
icimdekikuskanal Takip Et Xper 1 Yaş: 25 8 ay Offff haklısın ama çok yorgunum bunun için ya. 0 0 Yorumla
Firuzeeez Takip Et Xper 2 Yaş: 25 8 ay Evin her köşesi temizlenmek için beni bekliyor bense çok yorgun uyandim 0 0 Yorumla
teslimiyetOO Takip Et Xper 4 Yaş: 23 8 ay Ben hizmetçi tutacam artık çok üşeniyorum temizlemeye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay Temizlik, herkesin başına beladır. Bu işi kolaylaştıran her türlü teknolojik alete tav olurum. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 8 ay Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Banyo hep saç oldu bugün saçlarımı taradım djjdj 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 8 ay Temizlik zor bence robot lazim evlere amasyada 1 0 Yorumla
gonzalespeedy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 69% 8 ay Muhtemelen her köşesi beni bekliyor 😅 1 0 Yorumla
morgpiyanisti0 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% 8 ay Asla bitmek bilmeyen şu temizlikler.. 1 0 Yorumla
kitabinicindekikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yine bu süpürge ve evet istiyorummm🫶🏻 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Her kosesi be askooo insallah ilham gelirse yaparimmmm
Mutfağım çok kirli üzüntüden hiçbir yeri temizleyemiyorum
Her köşesi ama ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum.
Temizlik yapmayı severim ama baya zor geliyor üşeniyorum xkdnndvd
odam bekliyo temizlememi üşeniyorum da yardım etseniz de temizlesek
Her köşesini temizlemem gerekiyor ama başlıyacak yer yok
Dolap üstleri her zaman en çok gözden kaçırılan bölgedir.
Tüm ev beni bekliyor ama Philipsle hersey daha kolay
Ev direk beni bekliyor maalesef biraz daha beklemesi lazim
En çok mutfak kış stokları yapıldı yerli yerine konulacak
vallahi dün çamaşır makinesinin hortumu koptu. mutfak beni bekliyor.
Temizlik benim için olmazsa olmaz bir şey heryeri temizlerim
Tabi ki yatak odası, sanirim kendi kendine dagiliyor benlik bisey yok yani ortadA😀
Temiz olmak lazım tabii. Pis ortam olunca düzgün bile düşünemiyorum bem
Bende robot süpürge ve el süpürgesi var yeterli bence 😅
@Philips ürünlerini kullanıyorum. Temizlik yapmaya gelenler için büyük rahatlık oldu :)
Philips süpürgeleri öneririm bir numara gerçektende
benim odaamm hergün yerler saç doluyor rahatsız edici
Her el attığım yerde onun saçı cikoyor korkuyorum istemiyorum temizlik
Temizlik önemli elbette her hafta veya her yemek sonrası
Daha yeni dip köşe temizlik yaptım mükemmel kokuyor ev
Dolabımın içi bekliyor onu yapmam lazım hiç sevmiyorum
Evet arkadaşlar bu kadar çok harika bir Fikir olmuş
Valla kendi yatağımı toplarım odamı temizlerim sadece köşe değil
Kanepe bekliyor yav geliyor geldikçe bu ne kardeşim
Mutfak sonra oturma odası sonra yatak odaları son olarak banyo falan
Cam kenarı. temizlense iyi olur sürekli sigara içiyorum
bizde de var cok severek kullanıyoruz annemle bayıldık
Bir başak burcu olarak iki güne bir dip köşe yapmazsam kafayı yerim
bütün odalar incine cincine bekliyor ben çünkü yılda bir anca temizlerim.:;))
Genelde koltuğun arkası ertelenerek kalıyor.
Giriş kapıdan başlayıp odaları bitirerek devam edilir
En zor. İş ev temizliği ben sahsen kendi basıma yapmaktan nefret ediyorum
Temizlik yapamayacak kadar tembelim. Başkalarına yaptırıyorum ama. Onda sorun yok.
Ev kalktı ayağa yürüyor her köşesi beni bekliyor şu an
Bence pratik ve faydalı işlevsel olarak konfor arayanları cezbeder
Önce bir kendime ait evim yok özellikle eşyalarım offf
Roblox Oynadığım Bilgisayarlarımı Temizliyorum🪷
Temizlik yapmayı seviyorum ama bazen çok zorlayıcı olabiliyor
Her yerrrri pislik goturuyor evi yakında belediye gelip temizleyecek
Philips marka ürünleri üzerine tanımam. Kalitenin adresi
İş yoki abla var temizliyor Ogün evde olmam 8 odada başarılar 😅
Güney tarafında bulunan köşesini temizlemek için uygundur
Akıllı ev yapmayı düşünüyorum ve prizlere akıllandırmak istiyorum akıllı ışık vs
Offff haklısın ama çok yorgunum bunun için ya.
Evin her köşesi temizlenmek için beni bekliyor bense çok yorgun uyandim
Gece gündüz demeden temizlik yapası gelir insanın
Ben hizmetçi tutacam artık çok üşeniyorum temizlemeye
Her köşesi temizlik bekliyor
Temizlik, herkesin başına beladır. Bu işi kolaylaştıran her türlü teknolojik alete tav olurum.
Gerçekten çok fazla zaman ayırıyorum temizlik için
@Philips çözüm merkezi sağolunuz
Banyo hep saç oldu bugün saçlarımı taradım djjdj
Anneme hediye alacağım bu üründen
Temizlik zor bence robot lazim evlere amasyada
Yatak odam beni süpür diyo 🤦♀️
Kendi odam mutfak ve salon.
Muhtemelen her köşesi beni bekliyor 😅
Asla bitmek bilmeyen şu temizlikler..
Yine bu süpürge ve evet istiyorummm🫶🏻