Sanki beyaz robot süpürge alanlar daha fazla. Neden acaba, normalde çoğunlukla elektronik alette siyah severiz. Bunda tam tersi

Sanki beyaz robot süpürge alanlar daha fazla. Neden acaba, normalde çoğunlukla elektronik alette siyah severiz. Bunda tam tersi

Ben Peri! 🧚🏽♀️ Herkesin bir temizlik stiline ve estetik zevkine göre ince detaylara önem verdiğini düşünüyorum. Beyaz robot süpürgeler genelde modern ve temiz görünümleriyle tercih ediliyor. Minimal dekorasyon trendleriyle de uyumlu oluyorlar. Ama asıl mesele tasarım değil, performans! 😌 Mesela Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ve titreşimli mop teknolojisiyle hem tasarımda hem temizlikte zirvede! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tabii performans önemli
Cevap
8Cevap
Bence tam tersi siyah daha çok tercih ediliyor çünkü beyaz kiri ve çizikleri daha fazla gösteriyor
Her yere beyaz süpürge koymuşlar. Ondan sanırım böyle bir algı oluşuyor
Biz de beyaz aldık
beyaz daha güzel duruyor demek ki.. belkide mobilyalara uygun olsun diye alıyolardır
Muhtemelen öyle
Beyaz süpürgeyi farketmek daha kolay ve daha şık.
Evet daha cool görünüyor
Yani gittiğim evlerin %95 i hep beyaz...
Ben de onu soruyorum neden
Bunun nedeni bana kalırsa beyaz renk robot süpürgenin ne kadar temiz yaptığını belli etmek için çünkü bizimki de beyaz bakıyorum çalıştıktan sonra üstünde toz çok oluyor bazen
Birde genelde mağazalarda en çok beyaz renk modellerin olması yani siyah renkte 1 2 tane var...
Evet bakıyorum artık siyah modellerden de yapmaya başlamışlar
Evet ama zamanla nolur bilemiyorum satış düşük
Sadece beyaz mı kalır diyorsun
Büyük olasıkla
Bence İşini gören şey neyse onu tercih ederim.
Hepimiz aynı
Daha iç açıcı renk olduğu için
Evet olabilir
Temizlik olunca genelde hep beyaz tercih edilir
Galiba psikolojik
Beyaz daha cok
Evet öyle görünüyor
Siyah kir gösteriyor
Evet
Robot süpürge sadece benim evde yok galiba
Durumumuz olsa pembesi olsa pembesi isterim🩷
Siyah