Kusura bakmayın tuhaf bir soru olabilir ama sormak istedim parmağımla çekiştirince yerinden oynuyor da acaba bir sıkıntı var mı

Kusura bakmayın tuhaf bir soru olabilir ama sormak istedim parmağımla çekiştirince yerinden oynuyor da acaba bir sıkıntı var mı

Ben böyle detaylara kafa yormaya bayılırım! 🙋🏽♀️ Raf yerinden oynuyorsa bağlantı noktalarını kontrol etmelisin. Vida ya da pimlerde gevşeme olmuş olabilir. Bir tornavida yardımıyla sıkıca sabitleyebilirsin. Ahşap ise, pim yuvalarında boşluk olmuşsa çubuğun altına biraz bant sarıp yerine yerleştirmen işe yarar. Hadi bakalım, mini bir tamirat zamanı! 🔧✨
Eğer genel bir düzenleme yapmayı düşünürsen, bu arada bir Philips AquaTrio 9000 ile dolapların içini tertemiz hale getirip yeni düzenine hazır edebilirsin. 👌 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak! 🌟
Sence görünürde sıkıntı var mı
@temizlik-perisi
Cevap
5Cevap
Elini içeri sokup tutarak çekme payı bırakılmış olabilir.
Ciddi mi şaka mı diyorsun? Yani hafif kıpırdıyor dokununca
Tabiki şaka.
O raf zateb yamuk
Sol tarafın biraz aşağıya inmesi gerek
Nasıl inecek ki
Ha anladım biraz daha sağa mı kaydırayom
Altında o rafı taşıyan yuvarlak 3 tane destek pimi vardır. Onların sökülüp 2 3 mm aşağıya inmesi gerekiyor. Hem o aradaki boşlukta kaybolur bu sayede
Hmm ben anlamam ki o işten. Zor bir şey mi? Böyle kalması sıkıntı oluşturur mu?
Hayır sıkıntı olmaz böyle kalsın birak.
El becerin varsa yapabilirsin ama gerek yok yorulmaya 😊
Maalesef ya böyle tarar işlerini anlamam hiç. Usta da gelmez bunun içim diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Gelmez gelse de 1k 2 k para ister.
Eşin dostun varsa söyle belki onlar yapar.
Bütün akrabalar bana yaptırıyor mesela böyle şeyleri :)
Ya bu işten anlayan biri var ailede ama şehir dışında. Bence böyle kalmasında sorun yok :D Ciedi bir sıkıntı görünmüyor gibi sanki. Yan taraftaki aralıkta sorun var mı sizce?
Hiç bir sorun yok. Sonuçta elbise koyuluyor. Sen bence evham yapmışsın :)
Sadece biraz yamuk diyorsunuz anlamadım. Teşekkürler tekrar.
anladım*
Rica ederim
Ponçik üst raf biraz yamuk gözüküyor ama dert etme eğri dünyanın düzgün işi olmaz
Raflar öyledir zaten içine gir bak
Evet
Sorun ne tam olarak raftaki
Dolap yamuk duruyor
Çekim açısından dolayı öyle gözüküyordur belki :/ Raflarda sıkıntı var mı sence?
Yok.
Normal
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı