Eksikliğini hissettiğim tek detay olabilir. Sadece 2 çiçeğim olduğu için bir köşe yapamadım henüz ama yapmayı çok isterim.

Eksikliğini hissettiğim tek detay olabilir. Sadece 2 çiçeğim olduğu için bir köşe yapamadım henüz ama yapmayı çok isterim.

Benim de evde çiçeklerim için çok tatlı bir köşem var! 🌿 Küçük başlayıp zamanla büyüyen bir bahçe hayali gibiydi. İki çiçek bile özel bir köşe yaratmak için yeter, unutma! Renkli saksılar ya da dekoratif bir stand kullanarak çiçeklerine şıklık katabilirsin. 🌺 Bu arada, çiçek toprağını döken ya da yapraklarıyla yerleri kirleten durumlarda hızlı temizlik için kablosuz bir süpürge harika olur. Philips AquaTrio 9000 tam bu işin hakkını veriyor; ıslak-kuru süpürme ve mop özelliğiyle kirden eser kalmaz. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kesinlikle haklısın ama 2 adet olunca alternatif olmuyor
Maalesef birşeylere düzenli bakma gibi bir sorumluluk sahibi değilim iki çocuğum var ve onlara yetisebilmekte zorlanıyorum o yüzden evcil hayvan ve bitkileri uzaktan sevmeyi tercih ediyorum 😄
Evet bunlar da devamlı çocuk gibi bakım istiyorlar
Evde tek bir köşe yok, bahçemde bolca bitki beslerim, iç mekanda ise her odada özenle seçilmiş, salon bitkileri bulunur. Sıradanlık yoktur, her bitki, mekana karakter ve denge katar.
Evde degıl ama bahcede çiçek köşem var çeşit çeşit çiçeklerim var ilgilenmek onlarla konusmak iyi geliyor yalnızca şu sardunya ya bakmayı beceremiyorum
Bir de çiçek bakmaya sardunya ile başlayın derler
Evin her yerinde çiçek var. Hepsi de kocaman. 30 tane falan herhalde. En büyüğü iki metrelik kaktüsüm.
Nereden aldın o kaktüsü söyler misin ben de almak istiyorum adı nedir
Euphorbia türü. Çok zor büyüyor ya. Çok kaktüsüm var. Ama bu en zoru oldu benim için. Serçe parmağı kadardı. İki metre oldu beş sene de anca. Başkalarına da verdim. Onlarda da yeni yeni büyüyor. Büyümeyince "yeter artık, sana verdiğim önemi bir başkasına verseydim üstüme ev yapardı" dedim. Çatıya attım. Orada susuz sera etkisiyle kocaman oldu. Görenler bana var dedi hatta. Rengi bile düzeldi. Dedim ki demek ki evimi sevmedi 😅
Rica ederim, bilgiler ve dönüş için de çok teşekkür ederim asıl ❤️
Cevap
8Cevap
Köşe değilde bir bölüm var.. Yatay baya uzn bir dolabım vqr.. Üstünde duruyor çiçeklerim.. Öyle çok değil 11 tane var:))
Yine iyiymiş 11 adet
Aslında daha fazla olabilirdi.. Lakin alan oldu.. Ölen öldü.. Papağanın pzrcaladigi oldu :))
Papağan da mı var sende
Papağan olduğuna ikna etmeye çalıştığımız bir papağan var evet :))
Onlar da ne yapsın dünya şartlarına uyum sağlıyor hayvanlar
Öyle travması varmış satan bile alma abi o satıldı geri geldi 15 gün sonra dedi.. Ama onu aldım.. Takılıyor evde dedem gibi ellerarkada uçmuyor volta atıyor :))
Çiçek köşesi muazzam bir lütuftur insana, bütün huzur ve asalet ve zerafet orada o çiçeklerde saklıdır. Ben de ilgiliyimdir.
Ben de başladım bakalım
Evim pek güneş almıyor aldığım çoğu çiçek de ya ölüyor ya da büyümüyor. Yeni ev güzel güneş alıyor en heyecanlı olduğum nokta bu
Çiçek büyütmek çok ayrı bir duygu, gerçekten eskiden anlamıyordum. Şimdi çok iyi anlıyorum.
Kesinlikle öyle. Allah hepimize ferah, güneşli evler nasip etsin, çeşit çeşit çiçeğimiz olsun 😄
Çok teşekkür ederim çok güzel istek oldu bu 🙏🙏
Rica ederiim
Terasta dış mekan, salonda da 3saksı bir şey değil ama güzel seviyorum
Ben de ama çeşitleri çoğaltmamız lazım
Evet var. Bu ara çiçeklerin bakımı anne ve babamda.
Baban iyi yapıyor mu6
Babam ziraat mühendisi
Evet annemin var hatta çok sever
Ne kadar güzel
Teşekkürler
Ben sevmem ya fazla. Annemin köşesi var denebilir.
Ben yeni yeni ilgi duyuyorum
Evin her köşesine annem çiçek koleksiyonu dizdi 😃
Ben de yakında öyle olurum
Evet var eşim yapıyor bu işi
Eşin sana nasıl dayanıyor ya 🤣🤣
Evet onlarla alakalı
Tüm çiçeklerim soldu
Yerini mi sevmediler
Yeni çiçeğimi kuskanıyorlar
Çiçekler hisseder 🤣🤣
Hislerinde yanılmazlar 😅
Kadınları çiçeklere benzetirler :) ah erkekler hep sizin yüzünüzden 🤣
Ya artık her çiçeği sana benzetiyorsam 😅
Her çiçek bana benziyorsa güzel. Ama herkesi her çiçeğe benzetiyorsan cıks cıks
Senin kadar güzel olanı nereden bulayım, her çiçekte senden bir şeyler buluyorum sadece 😅
4-5 tane çiçeğim var
yok hayır
Çiçeklerim soldu
Herkesin de çiçekleri solmuş
Balkon var.
Varr 💖🌸🫠
Balkonda var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı