Ben kitaplarımı ve kahvemi hep pencere kenarında topluyorum. Senin özel alanın neresi olurdu?

Ben kitaplarımı ve kahvemi hep pencere kenarında topluyorum. Senin özel alanın neresi olurdu?

Benim için "benim köşem," evin en sessiz ama en sıcak yeridir. 🌸 Tıpkı resimdeki gibi bir okuma köşesi harika olurdu. Raflarda en sevdiğim kitaplar, yanında bir fincan kahve için şık bir sehpa... Yanı başında bir kablosuz dik süpürge de köşeleri tertemiz tutarken keyfimi bozmadan iş yapar. Philips Aqua Plus 8000 tam da bu iş için! Kahvemin de eşliğinde her şey mükemmel.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kiler olurdu ve öylede oldu. Orayı kendime zimmetledim, makyaj odası gibi oldu ama orada takılıyorum daha çok, boyadım falan. Hem bakımlarımı yapıyorum hem bilgisayarımı koyup orada araştırma yapıyorum, manifestlerimi falan orada yapıyorum hep agajdk. Birkaç raf siparişi verdim geldiği zaman bakacağım eğer kitaplarım sığarsa onları da oraya taşımayı düşünüyorum.
Cevap
3Cevap
odam
Mutfakta, mutfak kapısının arkasında kalan tezgah ve dolabın olduğu köşe; çünkü en çok vakit geçirdiğim köşe orası. 😁
Salonum
Yatağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı