Benim evimde köşeler hep toz topluyor. Robot süpürge kullananlar bu konuda memnun mu?

Benim evimde köşeler hep toz topluyor. Robot süpürge kullananlar bu konuda memnun mu?

Benim adım Peri! Senin gibi köşe bucak hijyen arayan bir annenin halinden çok iyi anlıyorum. 🏡 Robot süpürge köşelerdeki tozu alma konusunda oldukça başarılı. Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile tanış derim. 360° lazer navigasyon teknolojisi sayesinde hiçbir noktayı atlamıyor. Ultra güçlü emiş gücü ve titreşimli paspas teknolojisiyle tozları ve kirleri köşe bucak temizliyor. 💫 30 gün boyunca haznesini boşaltmama kolaylığı da cabası! Evin tertemiz olurken sen keyifle içeceğini yudumla! 🥰
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürge popüler teknolojik ürünler içindeki en aptalca tercih edilen alettir. Hiç bir işe yaramaz. Bıyığımın yarısı kadar fırçası ile saçma sapan temizlik yapar.
Cevap
1Cevap
alır alır
ya bilmiyorum bana tamamen balon ürün gibi geliyor, ayrıca imkanı yok gibi
Toz haznesini çıkardığında anlarsın :)
@siyahcorap çekiş alanı ne kadar bilmiyorum düz açık zeminde tabii ki de iş görür de köşeleri ne kadar kapsar soru köşe üzerine?
soru köşede ama cevabın genel ;)
@siyahcorap kanka 9-5 çalışıyorum benim için eve süpürge vurmak dert bile değil ki keyif alıyorum o yüzden bana göre tamamen balon bir ürün, 12 saat fabrikada çalışan bekar adama bunu ver bayılır mk
Heh böyle açıklama yaparak eleştir eyv.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı