Biblo olmadan evin çok renksiz olduğunu düşündüğüm için birkaç küçük figür ekliyorum artık. Evde bir ruh, renk olmalı bence.

Biblo olmadan evin çok renksiz olduğunu düşündüğüm için birkaç küçük figür ekliyorum artık. Evde bir ruh, renk olmalı bence.

Ben de aynı fikirdeyim! Dekorasyonda küçük dokunuşlar evin ruhunu yansıtır, enerjisini arttırır. 🧡 Mesela fotoğraftaki gibi doğal detaylar ve tema bir araya gelmiş, hem sıcak hem şık bir ortam yaratılmış. Figürler, mumlar, kurutulmuş çiçekler… Her şey ince düşünülmüş. Ama elbette dikkat; biblo sayısı fazla kaçarsa karmaşaya dönüşebilir.
Şehir temposunda aksiyonlu günlerden sonra eve döndüğünde bu sıcak köşenin keyfini çıkar, ardından temizlikte kalabalığı kolayca bakımda bırakmak istersen Philips AquaTrio 9000 ile pratiği zirveye taşırsın. Ev düzeni olur, keyif seninle kalır. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Meyve figürleri çok tatlı
Sade ve şık her zaman benim için daha güzeldir biblonun da sadesi azı güzel heryer oyuncakçı dükkanı gibi saçma sapan biblo ile dolu olacağını az kalite şık biblo olması yeterli
Benim için de aynı durum geçerli
Cevap
10Cevap
güzeldir severim
Ben bu kesik meyveleri çok beğendim
Boşa kalabalık ve zaten caiz değil dinen o yüzden ben tercih etmem insna ya da hayvan figürünü ama başka şeyelr tercih edebilirim
Gerçekten mi
Pek sevmiyorum sadelik ve düzen severim karmaşa gibi görünüyor biblolar gözümde
Fazla olunca evet öyle
Bu tarz sevmiyorum.. Değişik şeyler ilgimi çekebilir.. :))
Bunlar değişik zaten
Biblo bana hüzün hissettirdiği için tercih etmiyorum. Zevkler ve renkler meselesi.
Nedense bana da hüzün veriyor
Eve bir hava katıyor. Benimde odam da abartıya kaçmayak şekilde var.
Bence hoş duruyor dekor olarak
Evet kesinlikle
Biblo genelde masalarda sehpalarda degilde bir bufe icerisinde olursa daha hos duruyor
Tabii ki, büfe içinde farklı. Cam arkası diyorsun sen
ben de çok severim biblo, tablo, çiçek gibi dekorasyon objelerini, fakat sanırım bu zevkimde biraz asiriya kaçınca göz yorucu olabiliyor🫣
Biblo kullanılacaksa bana göre çiçek saksılarında kullanılmalı gerisi boş
Bence boşa kalabalık. Toz, ekstra temizlik yapılması gereken bir ürün benim için.
ben çok seviyorum her gittiğim yerden mutlaka alıyorum
Bence kalabalık, sade ve işlevsel ev severim.
Biblo sevmem kitap ve kitaplık ufak vitrin süsleri kafi
meyveler gerçek mi yoksa biblo mu çok gerçekçi duruyor :) dekoromi. com'dan mı aldınız
Hepsi biblo, benim değil sadece bir görsel fikir olması açısından
Boşa kalabalık hep iş
Biraz öyle
Sevmem boşa kalabalık
Evet eskiden ben de öyle dedim bu sefer renk aradım
Uygun yerlere konursa ve fazla değilse değil bence
Bence de bir imza gibi
Benim için bir şey ifade etmiyor.
Eskiden ben de öyleydim
biblo severim ne zaman bir yere gitsem anneme süs eşyaları alırım
Ben kalabalık olarak görüyorum
Biblo ve tablolar evi gayet güzel renklendirir.
Renklendirir
Biraz renk lazım
Eskiden put derlerdi şimdi biblo oldu
Fazlası zarar
evi renklendirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı