Robot süpürgenin uzun ömürlü olması için ince halı mı kullanmak gerekli?

Robot süpürgenin uzun ömürlü olması için ince halı mı kullanmak gerekli?

Ben temizlik işini pratik yollarla halletmeyi seven biriyim. 🙂 Robot süpürgeler genelde her halıyla çalışır, ama ince halılar süpürgenin hareketini daha hızlı ve sorunsuz hale getirir. Kalın ve püsküllü halılar temizlik sırasında süpürgeyi zorlayabilir. Eğer uzun ömürlülük istiyorsan, süpürgenin fırça ve filtresini düzenli temizlemek çok daha etkili bir yöntem! Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, güçlü emiş gücüyle her zeminde harika performans sunar. Bu seriyi gözden geçir derim!
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Katılıyorum
Öyle bir kural yok
Makinanın motor ömrü bellidir
Motorun bozulmasına sebep olacak sebeplerde bellidir
Motor doğrudan halı yüzeyine temas etmiyor fırçalar aracılığı ile çalışıyor sistem
Kaldı ki yüksek teknoloji ürünü bu cihazlarda zorlanma anında çalışmayı durduran sensörler var
Ömrü kısaltan şey doğru kullanmamak ve temizliğin yapılmamasıdır
Cevap
9Cevap
gerekebilir
Robot süpürgeyi aldığımız firmanın çalışanı yakınımızdi halı yıkama modu robotun ömrünü kisalttigini söyledi halı yıkama modunu kullanmıyorum
Ben de aynı şeyi düşüyorum, ondan kullanmıyordum
En güzeli
süpürge için alınan halı olduktan sonra süpürgenin ne anlamı kaldı gerçek robot kadın alırız :) evde hatunlar rahat etsin
Ne güzel konuştun😇🤣🤣
bunların ucuzları var almayın emme gücü filan yok oyuncaklar daha önce alıp sattım bunlar halı olmayan düz koridor için ya da halıflex gibi düz mekan için , alırsanızda kameralı sensörlü modeller çünkü düşerse bozulur 1 gectiği yerden hep gecer , bana göre 25000 tl vermek lüks pilleri bitince 5000 tl den başlar
25 bin TL vermek lüks pilleri bitince 5000 tl den başlar
Bu ne demek
İnce halıyla yetinemem robot süpürge kullanmak yerine klasik süpürge ile kalın halımı süpürmeyi seviyorum.
Kalın halı zorluyor gibi geliyor
İnce halıdan ziyade, halı uçlarında püskül olmamalı
Evet katılıyorum
Teşekkür ederim
Günümüz teknolojik aletleri hiç bir şekilde uzun ömürlü olmuyor
Neden acaba
Planlı eskitme diye bir şey var uzun ömürlü bir ürün geliştirmek şirketlerin çıkarları için iyi bir şey değildir. Birde teknolojik gelişme eskiye göre daha hızlı. Bir ürün çıkınca bir kaç sene ya da bir yıl sonra yenisi çıkıyor. Ve eskiye göre talep çok fazla seri üretim fazla ve böyle olunca da kalite düşüyor daha ucuza daha çok ürün üretme peşindeler
Evet 5 yıl dayansa ooo çok iyi diyoruz
O zaman ne anlamı kalıyor ince veya kalın olduğu zaman bu aletin görevi süpürmek değil mi
Temizlemesini güzel yapmak gerekir
Ona çoğu insan dikkat etmiyor
Vay arkadaş robot süpürgesini de rahatını biz düşüneceksek 😂
Hamarat bir kadına yürümek gerekir.
Hayır iyi temizlemek gerekir
Biz henüz robot süpürge kullanmıyoruz
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı