Eşyalı ev mi tutmak mantıklı eşyasız mı? Temizlikte hangisi kolay olur?

Eve cikacagim ama bu ikisi arasinda kaliyorum. Esyali evler biraz pahali yani esyaninda parasini aliyorlar. Bir de hijyen durumu var. Gerci esya alsamda 2. el alacagim ama 2. el genelde tek elden kullanim olabiliyor cogu zaman. Esyali evde artik kac kisi oturduysa o esyalarda belli degil otel gibi.

Esyali evde ozellikle yatak gibi esyalarin temizligi dusunduruyor. Hani iki turlude illaki temizleyecegim evi esyalari, koltuk yikamaci cagirip yikatacagim ama rahatligini falan test edemeyecegim. Bilmiyorum ya esya almak daha mi mantikli, bundan sonra bir aksilik olmazsa boyle yasarim gibi duruyor cunku.

En bastan esyalari halletmek daha mi iyi olur? Tanisirken tasima ucreti vs olacak o var, esyali da az esyayla cikar giderim. Ama baska esyali ev bulmam gerekir, ev degistigi gibi esyalarda degismis olacak. Hangisi mantikli?

Eşyalı ev mi tutmak mantıklı eşyasız mı? Temizlikte hangisi kolay olur?
Cevapla