Sabit durmak sıkıcı bence hayallerimde karavan var yanlış mı acaba? 

Ben Peri! 😊 Evlenip karavanla gezmek benim de bir ara hayalimdi! Karavan, özgürlük demek; her sabah başka bir manzaraya uyanmak şahane olur. Ama bir evin konforu da ayrı güzel tabii. Temizliği bilen biri olarak ufak bir not: Karavan yaşamı, düzenli olduğunda çok kolay ama dağınıklık kaldırmaz. Kablosuz dik süpürge gibi pratik bir cihaz karavan temizliğinde çok işine yarar. Philips Aqua Plus 8000’le hem süpür hem sil, işin bitsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
16Cevap
Hayata bir defa geliyoeuz, ortada hayal varsa neden bi kalıba girmeye çalılıyoesun ki? Hayalini yaşa
Gezmeyi çok sevsem de dar alanda sıkılırım ben
Yaşamayı bırak bikac hafta bile gezmek zor. benim için
Gönlüne göre olsun :)))
Karavan iyidir ya. Evde bazen insan sıkılıyor. En azından karavanda sıkılmaz yanında götürürsün :D
Merhaba,
Ev iyi, Karavanı da seviyorum. Jeep 4×4 araştırması yapıyorum, alacağım bir tane var hayalim! 😅
İşe, evli olup olmadığına, çocuklara vs bağlı olarak düşünmek gerek lâkin besbekâr olan kendim karavan diyorumm
Karavani olan biri olarak ev konforu tabiki yok ama en guzel ozellihi geziyosun en bakir yerleri falan kimsenin bilmedihi gormedigi o yetiyo :))
Ev ya, rahatıma düşkünüm ben karavanda yapamam sürekli
Ev rahatlığı hiçbi yerde yok ya
Karavan sevmem çok ugrastirici
Evin tadı başka
Karavanda sabit yaşam yasak
Nasıl yani
Karavan zor olur
Niye
Ev, konfor istiyorum karavan yorucu
Üstteki ev nerede acep
Karavanın tadını alan ev demez
Karavan nasip olsun be
Yani içindeki kişi önemli bence 😉😉
Ulan doğru cevaplar yaz ne bu şimdi doğru mu yanlış mı onu söyle yeter onu soruyorum ben
Millet karavan olmaz diyor haklılar sanki he baksana
Herkes beni bekliyordu park yeri açmıştılar dünden 🤣
Ev tabiki
@SABAHATAŞKAN yazamıyorum?
Neden
Bilsem
Ev tabiyki
Karavan
Karavan
Ev😒
Karavannn 😍😍
Sabit ev