Ben 2 odalı olmasını isterdim
Bir oturma odası bir yatak odası birde mutfak zaten bebek olsa bizimle aynı odada kalır bir süre o yüzden bir kaç yıl geçer sonra daha büyük bir eve taşınmak isterdim
Sizin hayaliniz nedir?

Ben 2 odalı olmasını isterdim
Bir oturma odası bir yatak odası birde mutfak zaten bebek olsa bizimle aynı odada kalır bir süre o yüzden bir kaç yıl geçer sonra daha büyük bir eve taşınmak isterdim
Sizin hayaliniz nedir?

Ben geniş bir ev tercih etmiştim; hem oyun alanı hem de misafir ağırlamak için ekstra odaya bayılırım. 🤗 Ama senin fikrin de çok mantıklı! Küçük ve sıcak bir başlangıç, kalabalıklaşınca genişleriz diyerek hayaller kurmak güzel. 🏡 Ayrıca, temizlik de az odada daha kolay olur. Bu arada evin düzenini pratik hale getirmek için kablosuz dik süpürgeleri öneririm; mesela Philips AquaTrio 9000 tam bir temizlik kahramanı! Hem süpür hem mop yap, hem de zaman kazanmaya bak. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
garaj tipi stüdyo olmasını isterdim, alt katta salonumuz mutfağımız içiçe, üst katta banyo ve yatak odamız

Merhaba! Bence 3 oda yeter fazlası bence zarar mutfak zaten sayılmıyor büyük bir mutfak isterim ama gerçekten büyük ve oturma odası çocuk ve yatak odası bence ideal olur çünkü fazla oda okunca bence hem masraf oluyor hemde gereksiz bence
Katılıyorum sana
Teşekkürler
Bir kaç odalı olsun, büyük olsun, balkonlu olsun, bahçeli olsun. Güzel planlarım var.
Teşekkür ederim 🩷.
Cevap
12Cevap
Valla ben hayatım boyunca hep büyük evde yaşamaya alışmışım iki göz bir evde yaşayamam. boyle büyük bahçesi ve en az 4 odası olacak bir ev olmalı.
Bizim evimiz de hep büyük babam küçük evde asla yaşamaz ama işte burada şöyle oluyor ev iki odalı olsa bile çok büyük oluyor ayrıca iki kişilik olacağız fark etmez😂
Valla bilemem o zaman 😂ama büyük bir evde yaşama düşüncesi bile beni beynen rahatlatiyor
😂😂😂😂 yok ben mutfak ve oturma odası kocaman olsun isterdim birde yatak odası yeterli bana
İşte bir kaç yıl sonra da daha büyük bir eve tasiniriz
Bencede mutfak kocaman olmalı daracık mutfakta ne yapican jajaja bu arada evleniyor musun
😂😂yok bee misal misal dedim
Öyle olduğunu varsa edelim yani
Haaa kız sen kaç yasindasin
19 20 olacak
Zaten henüz de çok gencsin bunun için
Evet
Bence bebek kendi odasında uyumalı alışmalı sonra alışamıyor
İlk bir yıl anne odasında uyur zaten emzirme oluyor git gel zor oluyor ayrıca bence işte yanında olur gözün üzerinde olur daha güvenli
Evle mi evleniyorum?
Ben müstakil evde büyüdüm. Bu yüzden müstakil/villa tipi ev isterim. En az 4 oda.
2 1 başlarda yeterli olacaktır ama bir süre sonra 3 1 şart haline gelecektir. İmkanım varsa direkt 3 1, yoksa 2 1 kesin.
Müstakil bir evim olsun isterdim 2 1 gibi ufak tefek de olabilir ama komşuyla falan uğraşmak istemezdim
Ben hayırlısyla çok geniş ve ferah ev istiyorum beş artı bir filan olabilir imkanım varsa
2 veya 3 odalı olabilir ama ferah bir ev olmasını isterim
4 1 olsun geniş seviyorum
ben en az dört beş odalı isterim. Çoklu çocuk sevmek suç mu arkadaş
2 oda yeter, çok temizlik işi çıkmasın başıma😅
2 3 ilk üç beş yıl için ideal tabi bebiş sayısı arttıkça oda sayısının da artması gerekiyor
2 de 3 de olur. Yeter ki mutlu olayum
2+1 yeterli 90 metre kare en az daha küçük istemem
P kızı. Sorunu temizlik onda
En az 4+1 odalı ev alırım. Geniş ev severim
2 ya da 3 olabilir
Özel odam dışında iki tane yeter
4 oda 200 metrekare olsa yeter
Üç oda bir salon jsjs
Konteyner evde yaşamak isterim ıdjd
İki yeterli
Biz 4 oda bir salona alışığız
3 1 olsun isterim