4 mevsim için ayrı yemek takımı, koltuk örtüsü, nevresim takımı ve dekoratif eşya alasım var imdaaat

4 mevsim için ayrı yemek takımı, koltuk örtüsü, nevresim takımı ve dekoratif eşya alasım var imdaaat

Ben de dekorasyona bayılırım, mevsime göre ev düzenlemek harika bir fikir! 🍂 Mesela şu masa tasarımı tam bir sonbahar rüyası! Tabii her mevsim için farklı yemek takımı ve tekstil ürünleri almak biraz bütçe zorlayabilir. Daha minimal bir yaklaşımla, nötr tarzda bir ana set alıp mevsime göre küçük dokunuşlarla değişiklik yapabilirsin. 🍁
Mesela, evde böyle şıklık katacak detaylar yaratmanın işini kolaylaştıracak temizlik dostları da lazım! Philips AquaTrio 9000 ile yerleri ıslak-kuru süpürebilir, hem zamandan kazanırsın hem de yarattığın estetik detayların keyfini çıkarırsın. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Benim yok kuzum ben az eşya öz eşya seviyorum atasım geliyor her şeyi. Sadece misafire özel tabak bulundururum günlük olanlar çiziliyor falan hoş olmuyor. Haricinde az eşya ile mutluyum darlanıyorum ben. Bi de aldığım şey ile bir bağım oluyor ona alışıyorum benim için alternatif olsun istemiyorum kahve bardağım daimi olsun mesela. Eskiler sağlamdı yeniler hemen eskiyor kırılıyor. Evim olunca el yapımı alcam her şeyimi. Eşyaya derin anlam yüklüyorum ben yaşadığım sürece benimle olmasını isterim.
Dediğim gibi az eşya olması çok daha güzel ama ben de zaten alt tarafı 4 yemek takımı alıyom diyorum sjdjd
Cevap
9Cevap
Genelde klasik eşyalar seviyorum gadası
pek sevmem hayır
Hiç böyle şeylerin Yok. Bir tek kış çayı demlemek için aldığım çaydanlık 😄
Olsun en azından bir tane de olsa varr
Aha yandık. Sen bu düşünceden zor dönersin. Taksit günlerini düşün. 🤣🤣
Yeni bir kredi kartı almışım meloşşş akıllara zararr🔥 kredi kartı kullanımında ben
Hayır evim beyaz ve ferah renkleri pek kullanmıyorum. Sadece yazlık halim ve kışlık halilarim var farklı..
Fazla eşyadan hoşlanmam evin içinde.. Tıkış tıkış afakanlar basar.. Temizlik bile zor olur o evde..🤦🏼♀️
Türkiye de yasadıgım ıcın boyle seyler luks kacıyor vallahi..
Sonbaharlı elmalı turta modunda tabak istiyorum
Hemen bulalım
Bacım Sabancı ailesine gelin gidiyor :D
Sabancı kapımda ağlasa gelin gider miyim sanmam dndnd
Aa beni sunmuşsunuz jsjdd
Evettt💕
Kahve fincanı koleksiyonum var🙂
Bir tek koltuk şallarim var
Böyle bir eşya yok evimde
hıtmı
Hayır pek yok
Hayır