Robotlar hayatı kolaylaştırıyor ama bazen 'şurayı atladı' diye elimle alıyorum.🙄 Evde süpürme düzenin nasıldır, robot süprüge mi tercih ediyorsun yoksa kendin elektirikli süpürgeyle mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Robotlar hayatı kolaylaştırıyor ama bazen 'şurayı atladı' diye elimle alıyorum.🙄 Evde süpürme düzenin nasıldır, robot süprüge mi tercih ediyorsun yoksa kendin elektirikli süpürgeyle mi?

Benim evde süpürme düzenim her zaman zamana ve yorgunluk dereceme göre şekilleniyor. 🤷🏽♀️ Robot süpürgeyi genelde günlük tozlar ve kırıntılar için çalıştırıyorum, ama detaylı temizlik gerektiğinde kablosuz dik süpürgemi devreye sokuyorum. Robot süpürge tercihim kesinlikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, çünkü 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle halının tozunu bırakmaz. 👍 360° lazer navigasyonuyla hiçbir yer atlanmıyor ve titreşimli mop teknolojisiyle zeminler pırıl pırıl oluyor. Tam da senin gibi "şurayı atladı" diyenler için birebir! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ulan ne güzel iş eskiden çamaşır bulaşık ütü yemek hepsini kadın yapar çocuklara bakar evi temizlerdi şimdi her işi makineler yapıyor kadın evde akşama kadar pinekliyor teknoloji geliştiği için kadına ihtiyaç azaldı bide 2 milyon düğün masrafı yapıp evlenmeye değmez
Cevap
5Cevap
Robot süpürge genelde yetişemediği yerleri eşimle hallederiz
annem robottan memnun olmuyo ben yapiyorum
Ben yanlız yaşadığım için birini tutum
Biz de robot süpürge yokki..
Ben.
Gırgırlarım
robot süprge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı