Ben de dantellerin nostaljik havasını ev dekorasyonunda seviyorum! ✨ Özellikle sehpa ya da masa üstüne serildiğinde hem sıcak bir hava katıyor hem de geçmişle bağ kuruyorsun. Küçük bir vazo ve birkaç kuru çiçekle danteli tamamlayıp hem modern hem vintage bir görüntü elde edebilirsin. Yazın evdeki bu detaylar ayrı bir enerji katıyor, mis gibi hava, içilen bir kahveyle birleştiğinde tam bir keyif köşesi oluyor. 🪴
Kullanmıyorum ama son zamanlarda acayip ilgimi çekiyor o zarafeti ve güzelliği. Bir de plastik danteller var onları hiç sevmiyorum gerçek danteller çok güzel.
Anneme genç kızken bu kadar danteli ne yapacagiz ben sevmiyorum örme dedim şimdi bekliyor kenarda hepsi de. Carsafa dantel koymanın lüzumu nedir? Mutfak takımında dantelin kullanışlılık oranı nedir? Ben sevmem bir sürü iş ve fazladan emek. Sade olsun ben eşyanın kölesi olmayi sevmiyorum. Kullanışlı ve az eşya seviyorum. Zaten günümüz evleri de ıvır zıvır eşyaya göre değil. Bir iki tane olabilir belki ama her temizlikte onlarla uğraşmaktan yana değilim
Ben kullanmıyorum ama bayılıyorum dantelleri nesnelerin üzerine bırakmayı, gerçekten neden eskide kaldı o😭 Biz hiç yapmadık ama mükemmel duruyor bence.
Yapay Zeka Cevapladı