Arkadaşım geçen ay Philips'in robot süpürgesini aldı öbür bitiremiyor. Gerçekten bu kadar işe yarıyorlar mı?

Arkadaşım geçen ay Philips'in robot süpürgesini aldı öbür bitiremiyor. Gerçekten bu kadar işe yarıyorlar mı?

Benim adım Peri, temizliğin keyifli yanlarını bulan biriyim. 🧚🏽♀️ Robot süpürgeler gerçekten ev işini kolaylaştırıyor, hele ki Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam bir oyun değiştirici! 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle hem halılarda hem sert zeminlerde üstün performans sağlıyor. Titreşimli paspas teknolojisi sayesinde ayak izlerini bile silip süpürüyor ve 30 gün boyunca toz haznesini boşaltma derdi de yok! Bu sıcak yaz günlerinde temizlikle vakit kaybetmek istemiyorsan kesinlikle şans ver derim. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Teşekkür ederim peri
Çok fazla yaramıyor. El süpürgesi gibi iyi çekmiyor ve dip köşelere falan giremiyor ayrıca çok atladığı yerlerde oluyor. Hatta üzerinden geçtiği pislikleri bile alamıyor. Yani evde olmadığın zaman 2-3 defa temizletirsen günü kurtarmak için iyi. Arkasından genel temizlik yapmak lazım.
Aynen yok.
her gun calisitiriyoruz elimiz ayagimiz oldu. ise yaramıyor diyenler ya kalitesiz marka almis ya da evi robota gore dizayn etmemis. tum koltuklarin yataklarin altina giriyor mesela, ne kadar duzgun temizlediğini halinin üzerindeki cizgilerden anlayabiliyorsun zaten. sadece duru suyla ne kadar iyi temizlenebilirse o kadar iyi temizliyor. biz asiri memnunuz
yuvarlak bisey koselere nasil girsin? altinda donen bir parcasi daha var o parcayla olabildigince tozu pislikleri on tarafa atip supuruyor zaten. koltuk altlari dusukse tabiki giremez supurgenin ne sucu var
Evde fıtı fıtı geziyor tam anlamıyla temizlik sağlamaz ama her gün açarsın her gün süpürge açamayan insanlar için ideal...
İhtiyaç varsa bulunmaz nimet yanisi
Almıştım ilk çıktığı zamanlar bozulana kadar da kullandım.
Küçük çocuğu olanlar için özellikle bence çok kullanışlı
Neticede senin yerine o iş yapiyor
Çok bilinen bisey değildi
Keşke biraz fazla verip iyi bisey alsaydım da dedim ama
Cevap
12Cevap
Bilmiyorum hiç kullanmadım. işe yarayabilir
Bir halta yaradığı yok yahu, zaten gerçekten temiz olan birisi onun yaptığı temizlikte rahat edip o evde duramaz
Bir tane buldum. 70 bin lira. O yemek yapıp, bulaşık bile yıkar. Onun dışındakiler halıyı bile aşamıyor. Napimm
Yaramıyor geçtiği hiç bir yeri tamamen temizlemiyor fazla eşyalı evlerde sürekli bir şeye takılıyor hiç bir getirisi yok para tuzağı
Çok söylenemez halıya takılıyor halı kenarlarını alamıyor ve sadece su ile temizliyor nerde bunun deterjanlı suyu alıp eline foşur foşur silmek 😂
Onun süpürmesini bekleyene kadar kendim süpürürüm.
Annem bile bulaşık yıkarken önüme geçince hızım yavaşladı diye afakanlar basıyor beni robot mobot hiç çekilmez 😏
Ev işlerinde bana yardımcı oluyor cok yorulmuyorum.😂
Ben tercih etmiyorum klasik süpürge fazlasıyla yeterli.
Öyle aldanma abi 🤒🤧
Robot süpürgeler pek kullanışlı değil.
Evet
Herkes alıyor da ben almadım nede olsa bizde var diye 😃
Bunu bende çok merak ediyorum... Bazıları çok memnunum derken, bazıları şikayet ediyor...
Anket yapsaydın keşke
Bem hiç almadım bunlardan ayak altında uğraşamam
Hiç bilmiyorum denemedim. Fazla anlamam ailem ilgileniyor o işlerle genelde.😅
😃😃
İlgilenmediğim bişeylede hiç ilgilenmemek gibi bi huyum var.😅
Hiç denemedim yıllardır Dyson kullanıyoruz alerji dolayısıyla almıştık çok da memnunuz…
Sadece ev temiz görünsün istiyorsanız robot süpürge çok iyi onun haricinde bi işlevi yok
Evet ise yarıyor ama çok ta mucize beklemeyin dik süpürgeler daha iyi
Çok komik
Gereksiz masraflı aletler..
Normal şekil temizle işte ne olacak eline mi yapışacak..
Dimi
Dyson kullanıyorum övdükleri fos çıktı çok bakım istiyor …
Yeni olan herşeyi överler sonra başka icat çıkar onuda överler geniş evler için uygun ve az eşyalı
Bence evet işe yarıyor, bizim evde bulunuyor faydalı olduğunu düşünüyorum.
Evet harika ötesi her evde olması gerekiyor. Hergün evi süpürüyor ve tertemiz. İşe yaramıyor diyenler boş yapıyor..
Bence yarıyor sosyal medyada baya baya gördüm çokta güzel işlevli
Hayır ama bu siralar turk kadininda bu akim var teknolojiden bir b*k anlamiyorlar bu urun kac sens once piyasada tutmadi simdi bizim ulkeye kaziklaniyor
bende cok istiyorum kararsz kaldım
Yarıyordur mutlaka 😅
Yarar bence boşuna yapmazlar
Kullanıyorum memnunum
Ne güzel
Evet kullanışlı ben seviyorum.
Tavsiye var mı
Teşekkür ederim bakayım
rica ederim
Resmen kurtarıcı oluyorlar.
İşe yarıyorsa bizde alalım
Hergün çekemeyenler için ideal bir model
Ev de evcil hayvan felan varsa, bire bir 💯
Hemde çok bozulursa hemen yenisini alarım
Tercih etmiyorum
Kullanmadım hiç ama şans verilebilir
Kullanmıyorum ve evime de almam asla
Dik süpürge daha kullanışlı
https://images.app.goo.gl/9HPbY
Bu benim kullandığım aşırı tavsiye ederim
Rica ederim
Philips ürünlerı güzeldir💕
tabi yarıyor iş yapayor robot süpürge
Bana göre işe yaramıyor
Kullananlar memnun ama bana göre gereksiz bir şey dikey ve normal toz torbasız Süpürgeler daha iyi
Aynen öyle
Pırıl pırıl yapıyor
Biz kullanıyoruz, kullanışlı.
Evet hayatı çok kolaylaştırıyor
Evet
Evet
Evet işe yarıyor
Tercih etmiyorum
Yarıyor
tabikisi
Evet yarıyor
Bilmiyorum